Goed nieuws! We zijn weer aangesloten bij Testen voor Toegang en de CoronaCheck-app. Klik hier voor meer info

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Coronatest afspraak QR-code scannen

PCR-test Soest

Het adres waar je de PCR-test in Soest kunt laten afnemen, is Tamboerijn 29A. Op deze locatie kun je terecht voor zowel een PCR-test als een sneltest. Je ontvangt de uitslag doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels.

De openingstijden van onze locatie in Soest zijn van 07:00 tot 15:15 uur, iedere dag van de week!

Boek nu
Testafnemer neemt antigeen sneltest af

Wat is een PCR-test?

De PCR-test (Polymerase Chain Reaction test) is de meest gevoelige en betrouwbare coronatest. Hierdoor weet je of je het coronavirus bij je draagt, ook als er maar heel weinig van in je lichaam aanwezig is. Bij de test nemen we een uitstrijkje uit je neus- en keelslijmvlies. De afname wordt direct gestuurd naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Onze test wordt afgenomen door personeel dat getraind is door ons BIG-geregistreerd medisch arts. De testuitslag van dit monster geeft een positieve of een negatieve testuitslag en toont dus aan of je wel of niet besmet bent. Is jouw uitslag negatief? Dan ontvang je van ons een reiscertificaat in het Engels.

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Waarom een PCR-test in Soest?

Wil jij weten of je corona hebt omdat je bijvoorbeeld op reis moet? Doe dan een PCR-test in Soest, waarbij je bij een negatieve uitslag een internationaal reiscertificaat krijgt. Woon je niet (in de buurt van) Soest? Bekijk dan onze andere testlocaties. Er zijn er meer dan 90 in Nederland! Voor de PCR-test heb je in Soest de keuze uit PCR-Economy (uitslag binnen 24 uur), PCR-Spoed (uitslag rond 01:30 uur ’s nachts als je de test vóór 14:00 uur hebt laten afnemen). Je ontvangt de testuitslag altijd per beveiligde mail.

Boek nu

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Wat gebeurt er als ik positief getest ben?

Bij een positieve uitslag geldt er een landelijke meldingsplicht. Wij zijn verplicht het aan jouw lokale GGD te melden wanneer je positief bent getest, en mogen hierbij geen anonimiteit geven. Hierna is het de taak aan de GGD om contact met je op te nemen. De arts infectieziektebestrijding van de GGD beoordeelt het besmettingsgevaar en bepaalt of er maatregelen nodig zijn om de volksgezondheid te beschermen. Mocht hier reden toe zijn, dan gaat er een bron- en contactonderzoek van start. Dit onderzoek kan gebruikt worden om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Met dit onderzoek probeert de GGD uit te zoeken waar de patiënt besmet is geraakt en wie er mogelijk nog meer besmet kan zijn. Uiteraard blijven jij en je eventuele huisgenoten thuis, ook al heb jij of hebben zij geen klachten.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.