Voor meer informatie ga je naar onze 'veelgestelde vragen' pagina. Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

PCR-test in Amsterdam

Wil jij een PCR-test laten afnemen en ben je in Amsterdam of omstreken? Boek nu online je afspraak en kom langs bij een van onze locaties in Amsterdam. Onze vestigingen zitten op de Robert Scottstraat 12, Postjeskade 23-25, Prins Hendrikkade 176 L, Van Eeghenstraat 59-H, Zeedijk 15, Buikslotermeerplein 296, Wenckebachweg 45-C en Hasselaersteeg 16. Alle locaties zijn te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer (zonder klachten).

Boek nu

Wat is een PCR-test?

De PCR-test is de meest nauwkeurige test waarbij je een internationaal reiscertificaat in het Engels krijgt. De PCR-test (Polymerase Chain Reaction test) laat niet alleen zien of je het virus hebt, maar het laat ook zien of je het virus op dat moment aan het ontwikkelen bent of al hebt gehad. Met de PCR-test nemen we een monster af uit je neus- en keelslijmvlies of van je speeksel (bij de PCR-Speekseltest). De testuitslag van dit monster geeft een positieve of een negatieve testuitslag en toont dus aan of je wel of niet besmet bent. De afname wordt direct gestuurd naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Onze test wordt afgenomen door personeel dat getraind is door onze BIG-geregistreerd medisch arts.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€120,- €79,95 per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

PCR – Spoed

€160,- €99,95 per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = rond 01:30 uitslag
  • Na 14:00 getest = binnen 24u uitslag
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

PCR – Speekseltest

€89,95 per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Zonder neus- en keelswab
  • Internationaal reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Wat doen jullie met mijn gegevens? 

Wij krijgen regelmatig de vraag wat er met de gegevens gebeurt die wij van jullie vragen. Wij vragen je documentnummer, omdat wij deze moeten vermelden op het certificaat. Als je documentnummer niet vermeld staat op het certificaat word je niet toegelaten op je mogelijke vlucht. De reden dat wij om je BSN vragen is, omdat wij verplicht zijn deze door te geven aan de GGD als je positief getest bent. Hetzelfde geldt voor andere gegevens als telefoonnummer, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres.

Wij van Spoedtest.nl vernietigen de medische gegevens na twee weken. 

Wanneer en hoe krijg ik mijn uitslag van mijn PCR-test in Amsterdam?

Voor de PCR-test heb je op de locatie in Amsterdam keuze uit de NAAT (PCR) Last Minute, PCR-Spoed, PCR–Economy en PCR-Speekseltest. De uitslag van de NAAT (PCR) Last Minute krijg je al binnen 30 minuten. Van PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ‘s nachts als je de test vóór 14:00 uur hebt laten afnemen. Van PCR–Economy en PCR-Speekseltest krijg je de uitslag binnen 24 uur. Bij alle uitslagen krijg je een internationaal reiscertificaat met een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app. Het is belangrijk dat je zelf controleert welke eisen jouw land van bestemming stellen aan een coronatest.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.