Wilt u meer informatie omtrent de nieuwe regelgeving? Bekijk onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

PCR-test in Amsterdam

Wil jij een PCR-test laten afnemen en ben je in Amsterdam of omstreken? Boek nu online je afspraak en kom langs bij een van onze locaties in Amsterdam. Onze vestigingen zitten op de Robert Scottstraat 12, Postjeskade 23-25, Prins Hendrikkade 176 L, Albert Cuypstraat 116A, Van Eeghenstraat 59-H, Van Leijenberghlaan 221, Prins Hendrikkade 59 en Europaboulevard 2b. Alle acht de locaties zijn te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer (zonder klachten).

Boek nu

Wat is een PCR-test?

De PCR-test is de meest nauwkeurige test waarbij je een internationaal reiscertificaat in het Engels krijgt. De PCR-test (Polymerase Chain Reaction test) laat niet alleen zien of je het virus hebt, maar het laat ook zien of je het virus op dat moment aan het ontwikkelen bent of al hebt gehad. Met de PCR-test nemen we een monster af uit je neus- en keelslijmvlies. De testuitslag van dit monster geeft een positieve of een negatieve testuitslag en toont dus aan of je wel of niet besmet bent. De afname wordt direct gestuurd naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Onze test wordt afgenomen door personeel dat getraind is door onze BIG-geregistreerd medisch arts.

Meest gekozen!

PCR – Spoed

€160,- €129,- per test

  • Snelste PCR uitslag
  • Uitslag zelfde dag mogelijk
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

PCR- + antistoffentest

€169,- combi tests

  • Combinatiedeal
  • Inclusief internationaal reiscertificaat
  • Een specificiteit van 98,65% en sensitiviteit van 99,03%

Ook een antistoffentest?

Wil je een PCR-test én een antistoffentest doen? Dat kan! Speciaal voor jou hebben we een combinatiedeal.

Wat doen jullie met mijn gegevens? 

Wij krijgen regelmatig de vraag wat er met de gegevens gebeurt die wij van jullie vragen. Wij vragen je documentnummer, omdat wij deze moeten vermelden op het certificaat. Als je documentnummer niet vermeld staat op het certificaat word je niet toegelaten op je mogelijke vlucht. De reden dat wij om je BSN vragen is, omdat wij verplicht zijn deze door te geven aan de GGD als je positief getest bent. Hetzelfde geldt voor andere gegevens als telefoonnummer, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres.

Wij van Spoedtest.nl vernietigen de medische gegevens na twee weken. 

Wanneer en hoe krijg ik mijn uitslag van mijn PCR-test in Amsterdam?

Dat verschilt in Amsterdam per locatie.

Bij de Robert Scottstraat 12 geldt: doe je de test vóór 11:30 uur, dan krijg je de uitslag rond 19:00 uur. Doe je dit vóór 16:00 uur, dan ontvang je de uitslag rond 02:30. Kom je na 16:00 uur, dan ontvang je de uitslag op de volgende dag.

Aan de Postjeskade 23-25 geldt: Doe je de test vóór 11:00 uur, dan krijg je de uitslag rond 19:00 uur. Doe je de test vóór 20:00 uur, dan krijg je de uitslag rond 02:30 uur. Anders de volgende dag.

Op de locatie aan de Prins Hendrikkade 176-L geldt: doe je de test vóór 11:00 uur, dan krijg je de uitslag rond 19:00 uur. Doe je de test vóór 19:00 uur, dan krijg je de uitslag rond 02:30 uur. Als je de test later doet, dan ontvang je de uitslag de volgende dag.

Bij onze locatie aan de Albert Cuypstraat 116-A geldt: doe je de test vóór 11:00 uur, dan krijg je de uitslag rond 19:00 uur. Doe je de test vóór 21:00 uur, dan ontvang je de uitslag rond 02:30 uur. Doe je test later, dan ontvang je de uitslag de volgende dag.

Op de locatie aan de van Eeghenstraat 59-H geldt: doe je de test vóór 11:30 uur, dan krijg je de uitslag rond 19:00 uur. Doe je de test vóór 18:00 uur, dan ontvang je de uitslag rond 02:30 uur. Doe je test later, dan ontvang je de uitslag de volgende dag.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.