Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Privé: NAAT PCR – Economy

€ 69,95 - € 89,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 12 uur
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Last Minute

€ 139,95 - € 159,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test!

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: Antigeen sneltest

€ 29,95 - € 49,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

coronatest met internationaal reiscertificaat

PCR-test met reisverklaring

Heerlijk, we mogen weer op vakantie! Voor een groot deel van de wereld geen negatief reisadvies meer. Je hebt voor de meeste reizen echter wel een vaccinatiebewijs of negatieve uitslag van een PCR-test met reisverklaring nodig. Dit is afhankelijk van het land van jouw bestemming. Ga jij binnenkort reizen en moet je een PCR-test doen? Boek deze dan makkelijk en snel bij Spoedtest.nl. Bij je negatieve uitslag krijg je van ons een reiscertificaat.

Boek nu de PCR-test voor jouw reis

PCR-test met Engelstalig reiscertificaat

Internationaal reiscertificaat

Als je gaat reizen moet je waarschijnlijk bij vertrek of aankomst van je bestemming een certificaat van je negatieve PCR-test kunnen overleggen. Soms mag je ook reizen met een negatieve uitslag van een sneltest. Welke coronatest jij voor je reis nodig hebt, hangt volledig af van het land waar je naartoe gaat. Controleer dit van tevoren bij de ambassade van je bestemming of op de website van Nederland Wereldwijd.

Het reiscertificaat dat Spoedtest.nl wordt verstuurd bij een negatief PCR-test resultaat. Deze komt in het Engels en versturen wij beveiligd, per mail. Bij dit certificaat krijg je ook een code waarmee je je uitslag kunt koppelen aan de CoronaCheck-app. Zo kun je met een gerust hart op reis met je PCR-test met reisverklaring!

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een PCR-test?

De PCR-test is is de meest gebruikte coronatest. PCR-test staat voor polymerase chain reaction test. Met andere woorden: de PCR-test is een vermenigvuldigingstest waarbij kopietjes van een deel van het virus gemaakt worden om de aanwezigheid aan te kunnen tonen. De PCR-test heeft een erg hoge gevoeligheid, wat betekent dat het virus ook wordt opgepikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Het wordt dan ook gezien als de meest betrouwbare coronatest.

Sneltest op locatie

PCR-test om te reizen beschikbaar in heel Nederland

Spoedtest.nl heeft meer dan 95 vestigingen door heel Nederland. Alle vestigingen zijn 7 dagen per week geopend. Boek nu een PCR-test bij jou in de buurt en je kunt vaak al op dezelfde dag terecht.

Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart inclusief de persoonsgegevens.

Let op! Vergeet bij een afspraak niet je paspoort of ID-kaart mee te nemen.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.