Goed nieuws! We zijn weer aangesloten bij Testen voor Toegang en de CoronaCheck-app. Klik hier voor meer info

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Corona testlocatie Spoedtest

PCR-test Limburg

Woon je in Limburg en wil je een PCR-test doen? Boek dan nú online je afspraak bij een van onze testlocaties. Al onze locaties zijn 7 dagen per week geopend en goed bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Let op: Kom alleen met het openbaar vervoer als je geen klachten hebt! Boek je afspraak voor een PCR-test in Limburg gemakkelijk en snel via onderstaande knop.

teststaafjes voor COVID-test

Wat is een PCR-test?

De PCR-test (polymerase chain reaction test) is de meest gebruikte en betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat ontvangt. Met een wattenstaafje nemen we slijm af uit de keel en de neus. Hiermee kunnen stukjes genetisch materiaal van het coronavirus worden aangetoond. We sturen het genetisch materiaal naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar we werken met de snelste machines van Europa.

man gebruikt handdesinfectiemiddel op de testlocatie

Waarom een PCR-test?

In veel landen is het verplicht om bij aankomst een negatieve PCR-test te laten zien. Hiermee wordt verdere verspreiding van het virus tegengegaan. Bij veel landen mag de test niet ouder zijn dan 72 uur, maar dit kan ook langer of korter zijn. Het is belangrijk dat je dit ruim voordat je op reis gaat zelf checkt op Nederland Wereldwijd.

PCR-test buisje met teststaafje Amsterdam

Wanneer krijg ik de uitslag van mijn PCR-test in Limburg?

Bij Spoedtest.nl ontvang je de uitslag van PCR-Economy binnen 24 uur en van PCR-Spoed ontvang je de uitslag rond 01:30 uur ’s nachts als je deze vóór 14:00 uur laat afnemen. Heb je een snellere uitslag nodig? Met de NAAT (PCR) Test krijg je de uitslag al binnen een halfuur. Let op: De NAAT (PCR) Test is niet bij alle locaties te boeken. Kijk bij de Veelgestelde Vragen om te zien bij welke locaties je deze test kunt boeken.

Bij alle testen krijg je een reiscertificaat in het Engels.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.