Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Corona testlocatie Spoedtest

PCR-test Schiphol Hoofddorp

Wil je een PCR-test laten doen in Schiphol/Hoofddorp? Kom dan langs bij onze locatie in het NH Hotel vlakbij Schiphol. Je kunt de testlocatie vinden op Kruisweg 495 langs de A4. Deze locatie is elke dag geopend van 07:00 tot 23:00 uur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

coronatest met internationaal reiscertificaat

Gratis reiscertificaat bij een PCR-test

Ga je op reis en heb je een reiscertificaat nodig? Of wil je er zeker van zijn dat je COVID-19 vrij bent? Bij Spoedtest.nl krijg je naast een snelle uitslag van je PCR-test ook een wereldwijd erkend reiscertificaat geleverd. Let op: De PCR-Speekseltest wordt (nog) niet bij alle landen geaccepteerd. Kijk op Nederland Wereldwijd voor alle inreisbeperkingen per land. Het is belangrijk om zelf goed te controleren hoe lang van tevoren de PCR-test mag zijn afgenomen.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief international reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Speekseltest

€129,95 € 89,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Zonder neus- en keelswab
  • Internationaal reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Wat is een PCR-test precies?

De PCR-test, ook wel Polymerase Chain Reaction test, toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan. We nemen met een wattenstaafje wat slijm af bij je keel en neus. Vervolgens sturen we de afname naar ons ISO-gecertificeerd laboratorium waar het wordt getest op het coronavirus. Dit gebeurt geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. In het laboratorium werken we met de snelste PCR-machine van Europa, waardoor we een snelle uitslag kunnen garanderen.

Wanneer krijg ik de uitslag van mijn PCR-test in Schiphol/Hoofddorp?

Wanneer je de uitslag krijgt, is afhankelijk van het soort PCR-test dat je kiest. Met PCR-Economy en de PCR-Speekseltest krijg je de uitslag binnen 24 uur, met PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ’s nachts als je de test vóór 14:00 uur hebt laten afnemen, en met NAAT (PCR) Test – Last minute krijg je de uitslag al binnen een halfuur. Je krijgt bij beide testen een reiscertificaat in het Engels, met daarin een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app.

PCR-Speekseltest vs. een nasale PCR-test

De PCR-Speekseltest heeft een betrouwbaarheid die overeenkomt met de nasale PCR-test, zoals PCR-Spoed en PCR-Economy. Toch kiezen sommige mensen liever voor de PCR-Speekseltest, omdat er geen wattenstaaf de neus in hoeft en daardoor als prettiger wordt ervaren. Je krijgt bij zowel de nasale test als de speekseltest met een negatieve testuitslag een internationaal reiscertificaat. Het reiscertificaat van een PCR-Speekseltest wordt echter (nog) niet door alle landen erkend. Het is belangrijk om dit zelf te controleren voordat je op reis gaat.

Ben je gast van het NH Hotel?

Als gast van een NH Hotel krijg je korting op je PCR-test of sneltest. Je boekt hiervoor eenvoudig en snel een afspraak op een gewenst tijdstip via deze pagina. Bij de uitslag van de test krijg je altijd een reiscertificaat. Zo kun je met een gerust hart op (zaken)reis!

nh group

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.