Wilt u meer informatie omtrent de nieuwe regelgeving? Bekijk onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

PCR-test in Den Haag

In verband met de verspreiding van het coronavirus raadt de Rijksoverheid reizen naar de meeste landen nog af. Woon je in Den Haag of omstreken en moet je toch een noodzakelijke reis maken of ga je op vakantie naar een land met een groene of gele kleurcode? Dan is de kans groot dat je hiervoor een PCR-test moet laten afnemen. Boek jouw PCR-test in (de buurt van) Den Haag gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl. Er zijn 4 locaties: de Parkweg 127 in Voorburg, de Regentesselaan 106 in Den Haag, de Pr. Margrietplantsoen 100 in Den Haag en op het Deltaplein 200 in Den Haag.

Boek nu

Wat is een PCR-test?

Een polymerase chain reaction test, oftewel een PCR-test, is een bepaald type test die gebruikt wordt om te onderzoeken of je besmet bent met het nieuwe coronavirus door middel van een slijm afname uit de keel en neus. Deze afname wordt direct naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium gestuurd waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa.

Meest gekozen!

PCR – Spoed

€160,- €129,- per test

  • Snelste PCR uitslag
  • Uitslag zelfde dag mogelijk
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

PCR – Economy

€120,- €89,- per test

  • Meest voordelige keuze
  • Uitslag volgende dag tussen 15:00-18:00 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

PCR- + antistoffentest

€169,- combi tests

  • Combinatiedeal
  • Inclusief internationaal reiscertificaat
  • Een specificiteit van 98,65% en sensitiviteit van 99,03%

Waarvoor heb ik een PCR-test nodig?

Bij veel landen wordt er bij binnenkomst in het land om een negatieve PCR-test uitslag gevraagd, inclusief certificaat. Bij Spoedtest.nl overhandigen wij niet alleen een testuitslag, maar deze komt ook samen met het bijbehorende certificaat. Ga jij binnenkort op reis? Boek dan snel een PCR-test bij Spoedtest.nl!

Wanneer en hoe krijg ik de uitslag?

Dit is afhankelijk van de locatie en het soort test dat je kiest. Met PCR-Spoed geldt het volgende:

Voor Regentesselaan 106 geldt: Doe je de test vóór 12:30 uur? Dan heb je de uitslag rond 23:00 uur. Doe je de test vóór 20:00 uur? Dan ontvang je de uitslag rond 02:30 uur. Voor Parkweg 127 (Voorburg) geldt: Doe je de test vóór 11:30 uur? Dan heb je de uitslag rond 19:00 uur. Doe je de test na 11:30, maar vóór 20:30? Dan ontvang je de uitslag rond 02:30 uur. Als je de test later doet, dan ontvang je de uitslag de volgende dag van ons.
Voor Pr. Margrietplantsoen 100 geldt: Doe je de test vóór 12:30 uur? Dan heb je de uitslag rond 23:00 uur. Doe je de test daarna, dan ontvang je de uitslag de volgende dag.
Voor Deltaplein 200 geldt: Doe je de test vóór 12:30 uur? Dan ontvang je de uitslag rond 23:00 uur. Doe je test ná 12:30 uur, dan ontvang je de uitslag de volgende dag.

Met PCR-Economy krijg je de uitslag standaard de volgende dag tussen 15:00 en 18:00 uur. Je ontvangt het certificaat met de uitslag bij beide testen per beveiligde mail, in het Engels.

Hoe doe ik een PCR-test?

Dat is heel simpel. Boek gemakkelijk en snel een afspraak bij één van onze locaties. Kom op tijd naar de afspraak, zodat wij een afname uit de keel en neus kunnen nemen. De afname wordt direct naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium gestuurd waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Eenmaal bij het lab aangekomen wordt de afgenomen test onderzocht en wordt er geconstateerd of er sporen van het virus zijn aangetroffen of niet. Als dit niet het geval is ben je negatief, als er wel sporen zijn aangetroffen ben je positief.

GGD vs. Spoedtest.nl

Het verschil zit niet in de test zelf maar in het benodigde reiscertificaat dat je bij Spoedtest.nl wél krijgt. De GGD levert na afname van de test slechts een positieve of negatieve uitslag.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.