Voor meer informatie ga je naar onze 'veelgestelde vragen' pagina. Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

PCR-test in Den Haag

In verband met de verspreiding van het coronavirus raadt de Rijksoverheid reizen naar de meeste landen nog af. Woon je in Den Haag of omstreken en moet je toch een noodzakelijke reis maken of ga je op vakantie naar een land met een groene of gele kleurcode? Dan is de kans groot dat je hiervoor een PCR-test moet laten afnemen. Boek jouw PCR-test in (de buurt van) Den Haag gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl. Er zijn 4 locaties: Pr. Margrietplantsoen 100, Deltaplein 200 en Stille Veerkade 25 in Den Haag en Parkweg 127 in Voorburg.

Boek nu

Wat is een PCR-test?

Een polymerase chain reaction test, oftewel een PCR-test, is een bepaald type test die gebruikt wordt om te onderzoeken of je besmet bent met het nieuwe coronavirus door middel van een slijmafname uit de keel en neus. Deze afname wordt direct naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium gestuurd waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€120,- €79,95 per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

PCR – Spoed

€160,- €99,95 per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = rond 01:30 uitslag
  • Na 14:00 getest = binnen 24u uitslag
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Antigeen sneltest

€50,- €39,95 per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Corona sneltest - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Waarvoor heb ik een PCR-test nodig?

Bij veel landen wordt er bij binnenkomst in het land om een negatieve PCR-testuitslag gevraagd, inclusief certificaat. Bij Spoedtest.nl overhandigen wij niet alleen een testuitslag, maar deze komt ook samen met het bijbehorende certificaat. Ga jij binnenkort op reis? Boek dan snel een PCR-test bij Spoedtest.nl!

Wanneer en hoe krijg ik de uitslag?

Bij Spoedtest.nl ontvang je de uitslag van PCR-Economy binnen 24 uur en van PCR-Spoed ontvang je de uitslag rond 01:30 uur ’s nachts als je deze vóór 14:00 uur laat afnemen. Heb je een snellere uitslag nodig? Met de NAAT (PCR) Test krijg je de uitslag al binnen een halfuur. Je krijgt bij alle testen een reiscertificaat in het Engels, met daarin een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Hoe doe ik een PCR-test?

Dat is heel simpel. Boek gemakkelijk en snel een afspraak bij een van onze locaties. Kom op tijd naar de afspraak, zodat wij een afname uit de keel en neus kunnen nemen. De afname wordt direct naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium gestuurd waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Eenmaal bij het lab aangekomen wordt de afgenomen test onderzocht en wordt er geconstateerd of er sporen van het virus zijn aangetroffen of niet. Als dit niet het geval is ben je negatief, als er wel sporen zijn aangetroffen ben je positief.

GGD vs. Spoedtest.nl

Het verschil zit niet in de test zelf maar in het benodigde reiscertificaat dat je bij Spoedtest.nl wél krijgt. De GGD levert na afname van de test slechts een positieve of negatieve uitslag.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.