PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR (NAAT) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Medisch team Spoedtest.nl

PCR-test Zeeland

Woon je in Zeeland en ben je op zoek naar een PCR-test? Boek dan nú online je afspraak bij een van onze testlocaties. Al onze locaties zijn 7 dagen per week geopend en goed bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Let op: Kom alleen met het openbaar vervoer als je geen klachten hebt! Boek je afspraak voor een PCR-test in Zeeland gemakkelijk en snel via onderstaande knop.

man gebruikt handdesinfectiemiddel op de testlocatie

Gratis reiscertificaat bij een PCR-test in Zeeland

Ga je op reis en heb je een reiscertificaat nodig? Of wil je er zeker van zijn dat je COVID-19 vrij bent? Bij Spoedtest.nl krijg je naast een snelle uitslag van je PCR-test ook een wereldwijd erkend reiscertificaat geleverd. Benieuwd voor welke landen een PCR-test vereist is? Kijk dan op Nederland Wereldwijd. Het is belangrijk om zelf goed te controleren hoe lang van tevoren de PCR-test mag zijn afgenomen.

testbuisjes coronatest

Wat is een PCR-test?

De PCR-test, ook wel Polymerase Chain Reaction test, toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan. We nemen met een wattenstaafje wat slijm af bij je keel en neus. Vervolgens sturen we de afname naar ons ISO-gecertificeerd laboratorium waar het wordt getest op het coronavirus. Dit gebeurt geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. In het laboratorium werken we met de snelste PCR-machine van Europa, waardoor we een snelle uitslag kunnen garanderen.

Spoedtest medewerker

Wanneer krijg ik de uitslag van mijn PCR-test in Zeeland?

Wanneer je de uitslag krijgt, is afhankelijk van het soort PCR-test dat je kiest. Bij Spoedtest.nl kun je kiezen voor de NAAT (PCR) Test – Last minute, waarbij je de uitslag al binnen een halfuur in je mailbox ontvangt. Let op: de NAAT (PCR) Test – Last minute is bij een beperkt aantal locaties te boeken. Ook kun je kiezen voor de PCR-Economy, waarbij je de uitslag binnen 24 uur ontvangt. Als laatste heb je de keuze uit de PCR-Spoedtest. Hierbij ontvang je de uitslag rond 01:30 uur als je je voor 12:00 uur laat testen. Bij alle testen krijg je een reiscertificaat in het Engels, inclusief code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.