Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Privé: NAAT PCR – Last Minute

€ 139,95 - € 159,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat
  • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test!

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen

Snelste uitslag van Nederland

De uitslag van de NAAT (PCR) test ontvang je binnen 30 minuten.

Officieel RIVM-gevalideerd

De testen die wij gebruiken zijn door het RIVM goedgekeurd.

Gratis verzet

Verzet gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

PCR Naat

NAAT PCR – Last Minute €149,95

Bij een NAAT PCR – Last Minute krijg je jouw uitslag razendsnel! We verwerken je test direct op de testlocatie met onze hypermoderne machines. Zo garanderen wij dat jij je uitslag binnen 30 minuten ontvangt. Wij raden deze test aan als je écht een last minute resultaat nodig hebt. 

  • Snelste uitslag van Nederland – binnen 30 minuten
  • RIVM-gecertificeerd
  • Internationaal reiscertificaat
coronatest vakantie

Is de NAAT PCR – Last Minute geldig in alle landen?

Het is in veel landen verplicht om bij aankomst in het land een negatieve uitslag van de PCR-test te overhandigen. Op deze manier proberen landen een verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. Als je deze niet kan overhandigen, dan kan jouw reis (in de meeste gevallen) niet door gaan.

Wil jij weten of de NAAT PCR – Last Minute ook bij jouw land van bestemming geaccepteerd wordt? Ga dit zelf na op de website van de Rijksoverheid en zie of de test in het land van bestemming geaccepteerd wordt. Het is te allen tijde je eigen verantwoordelijk om na te gaan of de NAAT PCR – Last Minute geaccepteerd wordt.  

PCR-test met Engelstalig reiscertificaat

NAAT PCR – Last Minute boeken

Je boekt de Last Minute test op verschillende Spoedtest.nl-locaties door heel Nederland, maar niet op al onze Spoedtest.nl locaties. Kijk bij onze veelgestelde vragen over de NAAT PCR – Last Minute om te zien bij welke locaties je deze test kunt boeken.

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenste locatie en tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per e-mail.

Hoe wordt de NAAT PCR – Last Minute afgenomen? 

Door middel van een uitstrijk met een wattenstaafje uit de neus en keel. Het slijm wat hiermee gewonnen wordt bevat het genetisch materiaal ‘RNA’, en hiermee kunnen we uitwijzen of je besmet bent met het virus of niet. Nadat het monster is afgenomen wordt deze direct op de testlocatie geanalyseerd door onze hypermoderne machines. Door middel van deze methode kunnen wij, als enige in Nederland, de uitslag binnen 15 minuten verwerken. Dit betekent dat jij jouw uitslag binnen 30 minuten ná het testmoment ontvangt, per beveiligde e-mail.

Veelgestelde vragen over de NAAT (PCR) Test

Bij een NAAT (PCR) Test krijg je jouw uitslag razendsnel, namelijk al binnen 30 minuten! We verwerken jouw test op de testlocatie zelf met onze hypermoderne machines, waardoor al binnen 30 minuten bekend is of je besmet bent met het coronavirus. De PCR – Last Minute test is aan te raden als jij jouw testresultaat écht last minute nodig hebt.

  • Snelste uitslag van Nederland 
  • RIVM-goedgekeurd
  • Internationaal reiscertificaat

Bij een PCR-Last Minute Test ontvang je de uitslag binnen 30 minuten. Bij een negatief COVID-19 testresultaat ontvang je een internationaal, Engelstalig reiscertificaat. Bekijk welke test jij nodig hebt voor jouw land van bestemming. Bij een positieve testuitslag is het niet mogelijk om op reis te gaan. Op de website van het RIVM is te lezen wat je moet doen bij een positieve testuitslag.

De PCR-Last Minute Test kost €149,95 per stuk. Bij de uitslag van alle PCR-testen wordt een internationaal reiscertificaat toegevoegd als bijlage. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Wij zullen er ten eerste voor zorgen dat je je zo comfortabel mogelijk voelt. De testafnemer zal stap voor stap uitleggen wat er gaat gebeuren. Er zal gevraagd worden om eerst de neus te snuiten, vervolgens of je je hoofd iets naar boven kan kantelen en om door de mond te ademen. Dit zorgt voor een ontspannen gezicht, waardoor de testafnemer makkelijker te werk kan gaan. De testafname wordt door de meeste mensen als minder prettig ervaren. Dit betekent echter niet dat het pijn doet.

Let op! Bij personen met een medische aandoening of bij kinderen onder de 12 maanden moet vooraf contact met ons opgenomen worden. 

Waar de GGD zich voornamelijk richt op mensen met klachten, richten wij ons op de gehele samenleving. Bij Spoedtest.nl ontvang je de PCR-testuitslag inclusief een internationaal reiscertificaat, mits je negatief getest bent. Bij de GGD ontvang je geen (reis)certificaat bij je uitslag.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.