coronatest legitimatie laten zien

PCR-test Vlissingen

Wil jij weten of je corona hebt omdat je misschien op reis moet? Doe dan een PCR-test in Vlissingen aan de Walstraat 189. Deze locatie is 7 dagen per week geopend van 07:00 tot 19:00 en is goed bereikbaar, een parkeergarage (Scheldeplein) is in de buurt. Als je negatief getest wordt, dan krijg je een internationaal reiscertificaat. Woon je niet in de buurt van Vlissingen? Dan kan je terecht bij een van onze vele locaties door heel Nederland. Bekijk onze andere testlocaties.

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

De PCR-test

We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en je keel. Als het coronavirus in het slijm aanwezig is, maakt de PCR-test kopietjes van een deel van het virus om de aanwezigheid aan te kunnen tonen. Dit wordt in ons ISO-gecertificeerde laboratorium onderzocht. De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid, wat betekent dat de PCR-test het virus ook oppikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Je ontvangt de uitslag van PCR-Economy binnen 24 uur. Van PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ‘s nachts als je de test vóór 12:00 uur hebt laten afnemen. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

PCR-test of sneltest?

Op onze locatie in Vlissingen kun je zowel de sneltest als de PCR-test laten afnemen. De PCR-test is de meest betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat ontvangt. Hierbij heb je de keuze uit PCR–Economy, PCR-Spoed en NAAT (PCR) Test – Last minute. Met PCR – Economy krijg je de uitslag binnen 24 uur; met PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ‘s nachts als je de test vóór 12:00 uur hebt laten afnemen; en met NAAT (PCR) Test – Last minute krijg je de uitslag al binnen een halfuur. De sneltest is iets minder gevoelig, maar geeft direct resultaat. Je krijgt bij alle testen een reiscertificaat in het Engels, met daarin een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR (NAAT) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.