Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Nederlands
English

Zakelijk testen

Wees zeker van je zaak. Alleen nog even testen!

Vouchercodes

Nu al vanaf €29,95 per test 

  • Mét staffelkorting
  • PCR-test of sneltest
  • Beschikbaar door heel Nederland

Testen op locatie

PCR-test of sneltest op locatie

  • Uitslag al binnen 30 minuten
  • Voorkom verzuim
  • Dezelfde dag mogelijk

Spoedtest voor bedrijven

Wilt u testen op locatie, of vouchers inkopen tegen een aantrekkelijk tarief? Bekijk in deze video meer informatie over de opties die Spoedtest biedt voor bedrijven.

Spoedtest voor bedrijven

Spoedtest voor bedrijven

1:23
Arts home

Koop direct coronatesten voor uw personeel vanaf €29,95

Koop het gewenste aantal vouchercodes voor de antigeen sneltest of PCR-Spoed. Met een vouchercode boekt uw personeel een afspraak bij een van de 30+ Spoedtest.nl-locaties in de buurt. Zo beschermt u uw personeel zo goed mogelijk tegen het coronavirus. Binnen 5 minuten ontvangt u de vouchercodes in uw e-mail. Snel en efficiënt!

Stap 1. Vul de gegevens in het formulier hieronder in.
Stap 2. Betaal gemakkelijk via iDEAL of creditcard.
Stap 3. Ontvang binnen 5 minuten de vouchercodes in uw e-mail.
Stap 4. Deel de vouchercodes met uw personeel in geval van een vermoedelijke coronabesmetting.
Stap 5. Boek de afspraak via www.spoedtest.nl.

Heeft u vragen? Neem dan contact op via b2b@spoedtest.nl.

VOUCHERS AANSCHAFFEN

Koop direct het gewenste aantal vouchers

sneltest scanner

Preventief testen van werknemers (met staffelkorting)

Niet alleen het testen bij symptomen of een melding uit de CoronaMelder-app helpt bij het creëren van een veilige werkomgeving. Ook als u als werkgever belang heeft bij het structureel testen van medewerkers (wanneer zij geen symptomen hebben) om een veilige omgeving te waarborgen, kunnen wij dit middels een samenwerkingsverband voor u faciliteren. Dit kan zowel op een van de 30+ locaties van Spoedtest.nl als op een locatie bij uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd of wilt u hiervoor een offerte ontvangen? Vult u dan vrijblijvend het formulier in.

Sneltest op locatie

Testen op locatie

Naast het preventief testen, kunt u er ook voor kiezen om ons naar uw bedrijf te laten komen. De testen die wij aanbieden zijn de NAAT (PCR) test, de PCR-Spoed test en de antigeen sneltest. Met de NAAT (PCR) test en de antigeen sneltest heeft u al binnen 30 minuten een uitslag. Hierdoor voorkomt u een eventuele corona-uitbraak bij u op de werkvloer. Wees zeker van je zaak! Neem dan contact met ons op via b2b@spoedtest.nl.

Contactformulier Zakelijk Testen

Ben u op zoek naar overige testen of benieuwd naar onze opties omtrent 'testen op locatie'? Vul dan onderstaand formulier in. 7 dagen per week beantwoorden wij uw aanvragen. Vul uw gegevens in en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Veelgestelde vragen over coronatesten voor bedrijven

Ja, wij testen ook op locatie. Dit is al mogelijk vanaf 1 persoon. Voor meer informatie over het testen op locatie, kan je een e-mail sturen naar b2b@spoedtest.nl.

PS Wij brengen standaard €250,- voorrijkosten in rekening.

Bekijk hiervoor ons privacy statement.

Bekijk hiervoor ons privacy statement.

Dat is de PCR-test. Deze test geldt internationaal als de ‘gouden standaard’, dat wil zeggen dat dit als de beste test beschouwd wordt en gebruikt wordt om de betrouwbaarheid van nieuwe testen te onderzoeken. Hierna komt de antigeen sneltest. De sneltest die wij gebruiken is van het merk Acon Biotech (Flowflex). Deze test heeft een sensitiviteit van 97,1% en een specificiteit van 99,5%.