Wilt u meer informatie omtrent de nieuwe regelgeving? Bekijk onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

PCR-test Den Bosch

Woon je in Den Bosch of omstreken en wil je een PCR-test afnemen? Maak online een afspraak en kom dan langs onze vestiging op de Vughterstraat 205 en laat je testen. We zijn 7 dagen in de week geopend en gemakkelijk te bereiken. Maak gemakkelijk en snel een afspraak bij Spoedtest.nl!

Boek nu

Hoe kom ik bij de locatie?

Onze locatie op de Vughterstraat 205 is makkelijk te bereiken met de auto en de fiets. Wanneer je geen klachten hebt kan je hier ook met het openbaar vervoer komen. Vanaf station Den Bosch is het nog ongeveer 15 minuten lopen naar de locatie.

Hoe wordt de PCR-test afgenomen?

We nemen met een wattenstaafje een swab uit je neus en je keel. We sturen het uitstrijkje hiervan naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium waar wij exclusief werken met de snelste machine in Europa. Je ontvangt de uitslag doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Meest gekozen!

PCR – Spoed

€160,- €129,- per test

  • Snelste PCR uitslag
  • Uitslag zelfde dag mogelijk
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

PCR – Economy

€120,- €89,- per test

  • Meest voordelige keuze
  • Uitslag volgende dag tussen 15:00-18:00 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Waar staat PCR voor?

PCR staat voor polymerase chain reaction. Dit is een manier om uit zeer kleine hoeveelheden DNA gedeeltes te vermenigvuldigen, tot er genoeg van is om het te kunnen analyseren. Als het coronavirus in het slijm aanwezig is, maakt de PCR-test kopietjes van een deel van het virus om de aanwezigheid aan te kunnen tonen. Dit heet ook wel een vermenigvuldigingstest.

Wanneer krijg ik de uitslag?

Voor de PCR-Spoedtest geldt dat als je de test voor 11:30 uur hebt afgenomen, je de uitslag rond 19:00 uur ontvangt. Heb je de test tussen 11:30 en 20:00 uur afgenomen? Dan krijg je de uitslag rond 02:30 uur. Bij een testafspraak later dan 20:00 uur krijg je de uitslag de volgende dag van ons. Met de PCR-Economy krijg je de uitslag standaard de volgende dag tussen 15:00 en 18:00 uur.

Waarom een PCR-test?

De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid, wat betekent dat de PCR-test het virus ook oppikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Ook wordt de test vaak verplicht gesteld wanneer je een reis naar het buitenland maakt. Zonder het internationale reiscertificaat dat je bij een negatieve PCR-testuitslag krijgt word je in sommige gevallen niet op de vlucht toegelaten. Controleer dit van tevoren bij de Rijksoverheid of de ambassade van je bestemming.

Boek nu

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.