Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR (NAAT) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR-test afname

PCR-test Zwolle

Wil je weten of je besmet bent met het coronavirus? Ga je op reis en heb je een reiscertificaat nodig? Boek dan een PCR-test bij een van onze locaties in Zwolle. Je kan ons vinden op de Terborchstraat 16A en op de Dokter van Deenweg 2-10. Een afspraak voor een PCR-test is zo gemaakt!

Boek je PCR-test in Zwolle

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Hoe wordt de PCR-test in Zwolle afgenomen?

Onze getrainde professionals nemen met een wattenstaafje een swab uit je keel en je neus. Dit kan wat onprettig aanvoelen. Deze swab sturen wij naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij met de snelste machine van Europa werken. Zo kunnen wij jou de testuitslag doorgaans op dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag doorgeven. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels. Wij sturen de testuitslag per beveiligde e-mail.

Boek je PCR-test in Zwolle

Bereikbaarheid testlocatie Zwolle

Onze testlocaties in Zwolle zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De locatie aan de Terborchstraat 16A heeft een bushalte (lijn 2) op enkele minuten loopafstand. Kom je met de auto? In de buurt is voldoende parkeergelegenheid.

Onze locatie in Zwolle Oost aan de Dokter van Deenweg 2-10. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt de auto in de buurt parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Bushalte Dr. Hengeveldweg van buslijn 70 bevindt zich op nog geen 5 minuten loopafstand.

Verschil Spoedtest.nl en de GGD

Het verschil tussen het afnemen van je test bij Spoedtest.nl en de GGD zit in het reiscertificaat dat je bij Spoedtest.nl krijgt. Je ontvangt bij de GGD geen certificaat, maar alleen een positieve of negatieve testuitslag.

Wanneer krijg ik de uitslag van mijn test?

Wanneer je de uitslag krijgt, is afhankelijk van het soort PCR-test dat je kiest. Met de PCR-Economy krijg je de uitslag binnen 24 uur, voor de PCR-Spoed geldt: testen voor 12:00 uur = uitslag rond 01:30 uur en met NAAT (PCR) Test – Last minute krijg je de uitslag al binnen een halfuur. Je krijgt bij alle testen een reiscertificaat (in het Engels) met daarin een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app.

Let op: NAAT (PCR) Test – Last minute is bij een beperkt aantal locaties te boeken.

Wat gebeurt er als mijn PCR-test negatief is? 

Geen enkele coronatest is honderd procent betrouwbaar en bij een negatieve uitslag gelden de regels die voor iedereen gelden. Dus ook bij een negatieve testuitslag dien je hier zorgvuldig mee om te gaan en volg je de richtlijnen van het RIVM en de overheid: houd 1,5 meter afstand van mensen die niet bij jouw huishouden horen, gebruik papieren zakdoeken en niezen en hoesten doe je nog steeds in je elleboog. Bekijk de website van de Rijksoverheid voor een uitgebreide uitleg en extra informatie.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.