Goed nieuws! We zijn weer aangesloten bij Testen voor Toegang en de CoronaCheck-app. Klik hier voor meer info

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Artsen van Spoedtest.nl

PCR-test Tilburg

Woon jij in (de buurt van) Tilburg en wil je een PCR-test laten afnemen? Kom dan naar een van onze testlocaties in Tilburg! Een van de locaties bevindt zich op de Theresiastraat 15A en is elke dag geopend van 07:00 tot 21:00 uur. De andere locatie bevindt zich op Schouwburgring 27 en is elke dag geopend van 07:00 tot 21:00 uur. Een afspraak is snel gemaakt bij Spoedtest.nl! De testlocatie is gelegen in de buurt van het Wilhelminapark.

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een PCR-test?

PCR staat voor polymerase chain reaction. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je keel en je neus. Dit sturen we naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij werken met de snelste machine in Europa. Als het coronavirus in het slijm aanwezig is, maakt de PCR-test kopietjes van een deel van het virus om de aanwezigheid aan te tonen. Dit heet ook wel een vermenigvuldigingstest. De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid, wat betekent dat de PCR-test het virus ook oppikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels.

PCR-test

Verschil PCR-test en sneltest

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Wanneer je de uitslag van de PCR-test krijgt, is afhankelijk van het soort PCR-test dat je kiest. Met PCR – Economy krijg je de uitslag binnen 24 uur, met PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ’s nachts als je de test vóór 14:00 uur hebt laten afnemen en met NAAT (PCR) Test – Last minute krijg je de uitslag al binnen een halfuur. De NAAT (PCR) Test is echter bij een beperkt aantal locaties te boeken. Je krijgt bij alle testen een reiscertificaat in het Engels, met daarin een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app.

Op deze pagina vind je meer informatie.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
  • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Wanneer krijg ik de uitslag?

Dit hangt af van welke test je laat afnemen op welke locatie. Bekijk dit op de pagina van locatie Schouwburgring of Veldhovenring. De uitslag van alle testen krijg je per e-mail inclusief een internationaal reiscertificaat. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten na het afnemen van de test.

Wat kost een PCR-test in Tilburg?

PCR-Economy kost €79,95 per stuk, PCR-Speekseltest €89,95, PCR-Spoed kost €99,95 per stuk en een sneltest kost €39,95 per stuk.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.