Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
coronatest legitimatie laten zien

Antigeen sneltest Zwijndrecht

Het kan zo zijn dat je zelf geen klachten hebt, maar toch graag wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. Doe dan een antigeen sneltest op onze testlocatie in Zwijndrecht. Je krijgt binnen 30 minuten de uitslag in je mailbox. Kies uit een van onze coronatesten: de antigeen sneltest, PCR – Economy of NAAT (PCR) Test – Last Minute en maak een afspraak!

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Hoe werkt een antigeen sneltest?

We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je keel en neus. Dit kan even onaangenaam aanvoelen. Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. Bij de antigeen sneltest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. Na het afnemen van de sneltest mailen wij de uitslag, positief of negatief, aan je door per beveiligde e-mail. De uitslag heb je binnen 30 minuten in je mailbox.

Ga je reizen en moet je een negatieve uitslag van een PCR-test kunnen overleggen? Kijk hier voor meer informatie over onze PCR-test in Zwijndrecht.

Coronatest op locatie

Waar kan ik de antigeen sneltest doen in Zwijndrecht?

De testlocatie in Zwijndrecht zit aan de Jacob Marisstraat 3-5. Deze testlocatie is 8 minuten lopen van de Q-Park Westelijke Parallelweg, voor de deur parkeren is (indien er plaats is) ook mogelijk. Heb je geen coronagerelateerde klachten? Dan kun je ook gebruik maken van het openbaar vervoer. Treinstation Zwijndrecht ligt op 5 minuten loopafstand.

Kijk hier voor onze andere testlocaties.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Sneltest op locatie

Antigeen sneltest voor bedrijven

Wil je je medewerkers laten testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl. Bij een minimale afname van 10 tests komen wij op locatie testen, zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht én werken wij met een staffelkorting. De sneltest helpt mee om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.