Meer informatie over de gesubsidieerde testen vind je bij de veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

PCR-test nodig voor Kroatië?

Laatst geüpdatet op: 27-07-2021
Voor Kroatië geldt kleurcode geel en voor een klein deel oranje. Bij terugkomst in Nederland hoef je geen coronatest te doen en er geldt geen quarantaineverplichting meer. Ben je niet gevaccineerd? Dan moet je een herstelbewijs hebben of een sneltest of PCR-test doen om naar Kroatië te reizen. Je kunt er ook voor kiezen om bij aankomst in Kroatië een coronatest te doen. Je moet dan de uitslag in quarantaine afwachten. Ga voorbereid op reis en boek je PCR-test gemakkelijk en snel op Spoedtest.nl!

Het is belangrijk dat je zelf kijkt welke maatregelen gelden voor jouw reis op de website van de Rijksoverheid.

Coronamaatregelen in Kroatië

Je mag naar Kroatië reizen als je minstens één inenting tegen COVID-19 hebt gekregen (Janssen, Pfizer, AstraZeneca of Moderna). Heb je dit niet? Dan moet je een negatieve uitslag van een PCR-test of sneltest laten zien. De PCR-test mag niet eerder dan 72 uur voor aankomst zijn afgenomen, voor de sneltest is dit 48 uur. Het is ook mogelijk om in Kroatië een coronatest te doen. Dit is wel op eigen kosten. De uitslag van de test moet je in quarantaine afwachten.

Alle actuele maatregelen vind je op de website van de overheid van Kroatië. Zorg dat je die zelf nagaat voordat je op reis gaat!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€120,- €79,- per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Antigeen sneltest

€50,- €39,- per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Corona sneltest - RIVM gevalideerd
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,- per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM Goedgekeurd
  • Inclusief international reiscertificaat

Waarom een PCR-test?

De PCR-test is de meest gebruikte en betrouwbare coronatest. De test wordt ook wel een vermenigvuldigingstest genoemd, wat betekent dat als het coronavirus aanwezig is, de PCR-test kopietjes maakt van een deel van het virus om dit aan te kunnen tonen. Deze test heeft een hoge gevoeligheid, dus hij pikt het coronavirus ook op bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Ben je negatief getest? Dan ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat dat je nodig hebt voor je reis naar Kroatië.

Boek nu

Hoe wordt de PCR-test afgenomen?

De PCR-test nemen we af door middel van een uitstrijk uit je neus en keel met een wattenstaafje. Dit voelt vaak wat ongemakkelijk aan, maar is zo weer voorbij. We sturen de afname naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium. Bekijk hier onze testlocaties. Momenteel hebben wij er meer dan 90 door heel Nederland, dus er is altijd een te vinden bij jou in de buurt!

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Bewezen resultaten

Wat anderen vinden van Spoedtest.nl

"Gelukkig deed de test geen pijn, ik werd heel snel geholpen. Boeken ging heel simpel, allemaal goed geregeld bij Spoedtest.nl."

"Kon direct voor de deur parkeren, 4 minuten er in en er uit. 15 minuten later de uitslag ontvangen! Dat noem ik een sneltest."

"Op reis gaan tijdens COVID periode is geen pretje, maar gelukkig kon ik met het hele gezin snel getest worden middels de PCR test bij Spoedtest.nl."

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.