Heb je vragen over je testuitslag of -afspraak? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Coronatest afspraak maken inclusief internationaal certificaat om te reizen

PCR-test Kroatië

Laatst geüpdatet op: 13-10-2021
Voor Kroatië geldt kleurcode geel. Voor de heenreis en voor de terugreis heb je een coronabewijs nodig. Hiermee toon je aan dat je bent hersteld, gevaccineerd of negatief bent getest. Ook moet je een digitale Passenger Locator Form invullen. Ga voorbereid op reis en boek je PCR-test voor je reis naar Kroatië gemakkelijk en snel op Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

man gebruikt handdesinfectiemiddel op de testlocatie

Coronamaatregelen in Kroatië

Je mag naar Kroatië reizen als je minstens één inenting tegen COVID-19 hebt gekregen (Janssen, Pfizer, AstraZeneca of Moderna). Heb je dit niet? Dan moet je een herstelbewijs of een negatieve uitslag van een PCR-test of sneltest laten zien. De PCR-test mag niet eerder dan 72 uur voor aankomst zijn afgenomen, voor de sneltest is dit 48 uur. Het is ook mogelijk om in Kroatië een coronatest te doen. Dit is wel op eigen kosten en de uitslag moet je in quarantaine afwachten.

Alle actuele maatregelen vind je op de website van de overheid van Kroatië. Zorg dat je die zelf nagaat voordat je op reis gaat!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€120,- €79,95 per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Speekseltest

€89,95 per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Zonder neus- en keelswab
  • Internationaal reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€50,- €39,95 per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Ook geschikt voor 'testen voor toegang'
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

pcr-test met reiscertificaat

Waarom een PCR-test?

De PCR-test is de meest gebruikte en betrouwbare coronatest. De test wordt ook wel een vermenigvuldigingstest genoemd, wat betekent dat als het coronavirus aanwezig is, de PCR-test kopietjes maakt van een deel van het virus om dit aan te kunnen tonen. Deze test heeft een hoge gevoeligheid, dus hij pikt het coronavirus ook op bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Ben je negatief getest? Dan ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat dat je nodig hebt voor je reis naar Kroatië.

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Hoe wordt de PCR-test afgenomen?

De PCR-test nemen we af door middel van een uitstrijk uit je neus en keel met een wattenstaafje. Dit voelt vaak wat ongemakkelijk aan, maar is zo weer voorbij. Je kunt in plaats daarvan ook kiezen voor de PCR-Speekseltest, waarbij je in een buisje dient te spugen. We sturen vervolgens het monster naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium. Bekijk hier onze testlocaties. Momenteel hebben wij er meer dan 90 door heel Nederland, dus er is altijd een te vinden bij jou in de buurt!

Bewezen resultaten

Wat anderen vinden van Spoedtest.nl

"Gelukkig deed de test geen pijn, ik werd heel snel geholpen. Boeken ging heel simpel, allemaal goed geregeld bij Spoedtest.nl."

"Kon direct voor de deur parkeren, 4 minuten er in en er uit. 15 minuten later de uitslag ontvangen! Dat noem ik een sneltest."

"Op reis gaan tijdens COVID periode is geen pretje, maar gelukkig kon ik met het hele gezin snel getest worden middels de PCR test bij Spoedtest.nl."

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.