Meer informatie over de gesubsidieerde testen vind je bij de veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Coronatest voor Marokko

Laatst geüpdatet op: 22-07-2021
Reizigers vanuit Nederland moeten bij aankomst in Marokko een vaccinatiebewijs of negatieve uitslag van een coronatest laten zien. De coronatest moet een PCR-test zijn die maximaal 48 uur voor aankomst is afgenomen. Boek de PCR-test voor je reis naar Marokko snel en gemakkelijk op Spoedtest.nl!

Het is belangrijk dat je zelf nagaat welke regels op het moment van jouw reis voor jou van toepassing zijn op de website van de Rijksoverheid.

Boek nu

Inreisbeperkingen Marokko 

Je kunt naar Marokko reizen als je 14 dagen of langer geleden volledig bent gevaccineerd tegen het coronavirus. Ben je dit niet? Dan mag je ook reizen met een negatieve testuitslag van een PCR-test. Deze mag maximaal 72 uur voor vertrek zijn afgenomen. Daarnaast moet je voor vertrek een gezondheidsverklaring invullen. Kinderen jonger dan 10 jaar zijn vrijgesteld van de test- en vaccinatieverplichting.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€120,- €79,- per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,- per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM Goedgekeurd
  • Inclusief international reiscertificaat

Wat is een PCR-test?

De polymerase chain reaction test, ook wel de PCR-test, is de meest gebruikte en betrouwbare test. De test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een slijmafname uit de keel en de neus. Deze afname sturen wij naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. De uitslag ontvang je binnen 24 uur. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Boek nu

Coronamaatregelen in Marokko

In Marokko geldt een avondklok. Alle horeca en winkels zijn gesloten van 22:00 uur ‘s avonds tot 05:00 uur ‘s nachts. Vanaf 23:00 uur ‘s avonds is het verboden op over straat te gaan. Bijeenkomsten zijn toegestaan voor maximaal 50 personen binnenshuis en maximaal 100 personen buitenshuis. Het dragen van een mondkapje is daarnaast verplicht op openbare plekken. Neem contact op met de Marokkaanse ambassade in Den Haag voor meer informatie wat betreft je reis en de maatregelen.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.