Reis je naar Duitsland? Dan ben je verplicht om een negatieve uitslag van een coronatest te tonen! Bekijk onze FAQ

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

PCR-test Aruba

De Rijksoverheid raadt reizen in verband met het coronavirus af. Moet je voor werk of privé toch naar Aruba afreizen? Dan ben je verplicht om maximaal 72 uur voor vertrek een PCR-test te doen. Boek deze PCR-test voor Aruba bij Spoedtest.nl en ontvang binnen enkele uren (uiterlijk de volgende dag) de uitslag, inclusief internationaal reiscertificaat.

*Het is belangrijk dat je de website van de Rijksoverheid goed in de gaten houdt aangezien de regels regelmatig wijzigen.

Boek nu

Wat is een PCR-test?

De afkorting PCR staat voor polymerase chain reaction en dit is de meest betrouwbare en gebruikte coronatest. We nemen een slijm afname uit je keel en neus en kunnen hiermee kijken of er genetisch materiaal van het coronavrius in de neus- en keelholte zit. We sturen de afname direct naar ons ISO gecertificeerde laboratorium waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Je ontvangt de uitslag doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Hoe kan ik zo’n PCR-test laten afnemen?

Maak voordat je naar Aruba vliegt gemakkelijk en snel een afspraak en neem de test bij ons af. De test wordt naar ons ISO gecertificeerde laboratorium opgestuurd en onderzocht op sporen van het virus. Als er sporen van het virus aangetroffen worden ben je positief en kan je helaas niet naar Aruba reizen. Als er geen sporen zijn aangetroffen ben je negatief en kan je met een gerust hart aan je reis beginnen. Om naar Aruba te kunnen reizen dien je ook een digitale immigratiekaart in te vullen, vergeet dit vooral niet. Zoek online op waar en hoe je deze het best kan invullen.

Hoe ontvang ik de uitslag van mijn PCR-test?

De uitslag ontvang je doorgaans binnen enkele uren en uiterlijk de volgende dag. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels. De meeste luchtvaartmaatschappijen vragen om een geprinte versie van je reiscertificaat. Of je het certificaat op je smartphone mag laten zien, moet je overleggen met de maatschappij waar je mee vliegt.

Meest gekozen!

PCR-test

€139,- per test (0% BTW)

  • Uitslag op dezelfde of volgende dag
  • Inclusief internationaal reiscertificaat
  • Gevalideerd door het RIVM

Kan ik de PCR-test voor Aruba ook bij de GGD afnemen?

Dat kan helaas niet. Bij de GGD ontvang je geen certificaat van jouw afgenomen test en krijg je enkel een positieve of negatieve uitslag. Bij Spoedtest.nl krijg je ook een internationaal reiscertificaat opgestuurd samen met de uitslag. Hiermee kan je dus wel reizen (indien je negatief getest bent).

Inreisbeperkingen

Voordat je naar Aruba reist moet je, naast de immigratiekaart, online een gezondheidsverklaring uploaden en invullen. Kijk voor meer informatie op de website van de overheid van Aruba. Onderdeel van het invullen van je immigratiekaart is de verplichting om voor vertrek een negatief PCR-testresultaat aan de immigratiekaart toe te voegen. Deze test mag maximaal 72 uur voor vertrek worden afgenomen. De PCR-test is verplicht voor kinderen vanaf 15 jaar. Een aanvullende verzekering die COVID-gerelateerde kosten tijdens verblijf in Aruba dekt is verplicht bij binnenkomst. Meer informatie vind je op de website van de overheid van Aruba.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.

Kies een COVID-19 test