Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
pcr-testuitslag met reiscertificaat

PCR-test Bonaire

Laatst geüpdatet op: 23-1-2021
Om te reizen naar Bonaire moet je een negatieve uitslag van een PCR-test hebben. Dit geldt ook als je een vaccinatie- of herstelbewijs hebt. Als je geen negatief testresultaat of herstelbewijs kunt laten zien, moet je bij aankomst 10 dagen op eigen kosten in quarantaine. Boek je PCR-test gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl en stap met een gerust hart het vliegtuig in!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu

PCR-test

Wat is zo’n PCR-test eigenlijk?

De polymerase chain reaction test, oftewel de PCR-test, is de meest gebruikte en betrouwbare test. De test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een slijmafname uit de keel en neus. Dit sturen we direct naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Deze test zegt dus iets over of je op het moment van testen corona in je keel of neus hebt. Daar hoef je geen klachten van te hebben, maar je kan wel besmettelijk zijn.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
  • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief international reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Hoe laat ik mij testen?

Dat gaat heel makkelijk. Allereerst maak je een afspraak om je te laten testen. Je kiest uit een van onze locaties in Nederland, daarna kies je de test die aansluit op jouw wensen en het juiste moment en tijdstip. Vervolgens kom je op de geplande datum en tijd naar de geselecteerde locatie om daar de test af te laten nemen. 

Boek nu

Hoe gaat een PCR-test in z’n werk?

Een afnemer die door ons BIG-geregistreerd medisch directeur is getraind, neemt de PCR-test af. Het coronavirus is het best aantoonbaar in de neus- en keelholte, dus we nemen een uitstrijkje uit zowel de neus als de keel. Nadat je je hebt laten testen, brengen we de afname in een hermetisch afgesloten buis naar het laboratorium, waar wordt onderzocht of er sporen van het coronavirus aanwezig zijn.

Voor Bonaire geldt dat je de PCR-test binnen 48 uur voor vertrek moet laten afnemen. Dit betekent dus dat de test maximaal 48 uur geldig is vanaf het moment van afname, en NIET vanaf het moment dat je het certificaat van ons ontvangt. Volledig gevaccineerde reizigers mogen ook met een antigeentest naar Bonaire reizen als deze binnen 48 uur voor vertrek is afgenomen.

Houd de website van de Rijksoverheid goed in de gaten voor eventuele veranderingen.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.