Wilt u meer informatie omtrent de nieuwe regelgeving? Bekijk onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

PCR-test Bonaire

Om te reizen naar Bonaire moet je een negatieve PCR-test kunnen aantonen van maximaal 72 uur oud bij aankomst op Bonaire. Kun je dit niet? Dan mag je ook een negatieve uitslag van een PCR-test van maximaal 24 uur oud bij vertrek laten zien, maar dan moet je óók bij aankomst een antigeen sneltest af laten nemen. De PCR-test boek je gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl! Zo stap je met een gerust hart het vliegtuig in.

De regels veranderen dagelijks, dus ga ruim vóór vertrek na welke test jij op dat moment nodig hebt op de website van de Rijksoverheid.

Boek nu

Wat is zo’n PCR-test eigenlijk?

De polymerase chain reaction test, oftewel de PCR-test, is de meest gebruikte en betrouwbare test. De test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een slijmafname uit de keel en neus. Dit sturen we direct naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Deze test zegt dus iets over of je op het moment van testen corona in je keel of neus hebt. Daar hoef je geen klachten van te hebben, maar je kan wel besmettelijk zijn. Je ontvangt van ons de uitslag doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Meest gekozen!

PCR – Spoed

€160,- €129,- per test

  • Snelste PCR uitslag
  • Uitslag zelfde dag mogelijk
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Antigeen sneltest

€49,- per test

  • Resultaat binnen 30 minuten
  • Gevalideerd door het RIVM
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Hoe laat ik mij testen?

Dat gaat heel makkelijk. Allereerst maak je een afspraak om je te laten testen. Je kiest uit een van onze locaties in Nederland, daarna kies je de test die aansluit op jouw wensen en het juiste moment en tijdstip. Vervolgens kom je op de geplande datum en tijd naar de geselecteerde locatie om daar de test af te laten nemen. 

Boek nu

Hoe gaat een PCR-test in z’n werk?

Een afnemer die door ons BIG-geregistreerd medisch directeur is getraind, neemt de PCR-test af. Het coronavirus is het best aantoonbaar in de neus- en keelholte, dus we nemen een uitstrijkje uit zowel de neus als de keel. Nadat je je hebt laten testen, brengen we de wattenstaaf in een hermetisch afgesloten buis naar het laboratorium, waar wordt onderzocht of er sporen van het coronavirus aanwezig zijn.

Voor Bonaire geldt dat je de test binnen 72 uur voor aankomst laat afnemen. Dit betekent dus dat de test maximaal 72 uur geldig is vanaf het moment van afname, en NIET vanaf het moment dat je het certificaat van ons ontvangt. Houd de website van de Rijksoverheid goed in de gaten voor eventuele veranderingen.

Hoe gaat een sneltest in z’n werk? 

Bij de sneltest nemen we met behulp van een wattenstaaf een uitstrijkje uit je neus en keel. Hiermee kan worden aangetoond of er antigenen van het SARS-CoV-2 virus aanwezig zijn in je neusslijm. Al binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of een negatieve testuitslag. Als je geen negatieve testuitslag kunt laten zien bij aankomst op Bonaire, moet je direct 10 dagen op eigen kosten in quarantaine op een door de gezaghebber aangewezen locatie.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.