Goed nieuws! We zijn weer aangesloten bij Testen voor Toegang en de CoronaCheck-app. Klik hier voor meer info

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Antigeen sneltest Nunspeet

Wil je een antigeen sneltest doen in Nunspeet? Kom dan langs bij Hotel NH Veluwe Sparrenhorst. Je kunt deze locatie vinden op Eperweg 46. Deze locatie is elke dag geopend van 07:00 tot 18:00 uur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Kom alleen met het ov als je klachtenvrij bent!

Boek nu

Jongen met mondkapje gaat coronatestlocatie binnen

Praktische informatie

Testadres: Eperweg 46, Nunspeet
Openingstijden: 07:00 tot 18:00 uur
Uitslag: binnen een half uur per beveiligde e-mail, inclusief certificaat in het Engels.

De locatie is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Kom je met de bus? Bus C1 stopt bij bushalte De Sparrenhorst. Vanaf hier is het nog 3 minuten lopen naar de testlocatie. Vergeet niet je paspoort of ID-kaart mee te nemen.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Hoe gaat een antigeen sneltest in Nunspeet?

Wij nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je keel en neus. Soms voelt dit wat onaangenaam, maar het is zo weer voor bij. Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. Deze test toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. Binnen 30 minuten krijg je van ons de uitslag.

GGD of Spoedtest.nl?

De GGD en Spoedtest.nl bieden beiden dezelfde tests aan. Het verschil zit in het reiscertificaat. De GGD levert geen reiscertificaat bij een afgenomen test, maar enkel een positieve of negatieve uitslag. Bij Spoedtest.nl ontvang je naast jouw uitslag een Engelstalig reiscertificaat dat je voor veel reizen nodig hebt.

Lees hier meer over de PCR-test.

Antigeen sneltest voor bedrijven

Wil je je medewerkers laten testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl. Bij een minimale afname van 10 tests komen wij op locatie testen zonder voorrijkosten in rekening te brengen én werken wij met een staffelkorting. De sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Ben je gast van het NH Hotel?

Als gast van een NH Hotel krijg je korting op je PCR-test of antigeen sneltest. Je boekt hiervoor eenvoudig en snel een afspraak op een gewenst tijdstip via deze pagina. Bij de uitslag van de test krijg je altijd een reiscertificaat. Zo kun je met een gerust hart op (zaken)reis!

nh group

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.