Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Kies de dichtstbijzijnde testlocatie.

Antigeen sneltest Middelburg

Wil je een antigeen sneltest doen in Middelburg? Boek dan nu een afspraak bij onze locatie aan de Hoogstraat 29. Deze locatie is 7 dagen per week geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Een afspraak is snel en eenvoudig gemaakt!

Boek nu

coronatest legitimatie laten zien

Hoe boek ik een antigeen sneltest in Middelburg?

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Je kunt vaak al dezelfde dag terecht voor een afspraak. De antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt deze binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail, inclusief certificaat in het Engels.

Vergeet bij een afspraak niet je paspoort of ID-kaart mee te nemen. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart, inclusief persoonsgegevens.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Hoe werkt een antigeen sneltest?

Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit de keel en neus. Het afnemen van deze uitstrijk kan als onprettig ervaren worden. Dit verschilt enorm van persoon tot persoon. Houd hier rekening mee!

Wij nemen tests af bij personen van alle leeftijden, dus ook kinderen kunnen bij ons terecht. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons dan van tevoren, zodat een van onze artsen verwittigd wordt en er een extra ervaren medewerker op de locatie zal staan.

PCR-test met Engelstalig reiscertificaat

Mag je reizen met een negatieve uitslag van de antigeen sneltest?

Ga je op reis? Vraag dan of deze sneltest geaccepteerd wordt in het land van jouw bestemming. Check voor de laatste status de website van de Rijksoverheid of informeer bij de ambassade van je bestemming.

Moet je een negatief PCR-test resultaat (inclusief reiscertificaat) kunnen overhandigen? Kijk dan hier voor meer informatie over onze PCR-test in Middelburg.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.