Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Medisch team Spoedtest.nl

Antigeen sneltest Hillegom

Woon je in Hillegom of omstreken en wil je een antigeen sneltest doen? Kom dan naar onze testlocatie aan het Henri Dunantplein 101. Bij de antigeen sneltest van Spoedtest.nl krijg je binnen 30 minuten een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. De locatie is dagelijks geopend van 07:00 tot 14:00 uur. Reserveer snel een afspraak!

Boek nu

coronatest afnemer

Wat is een antigeen sneltest?

De antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn door middel van een uitstrijkje uit de neus en keel. De sneltest die wij gebruiken is de Flowflex van het merk Acon Biotech en al onze afnemers zijn getraind door onze BIG-geregistreerd medisch directeur. De antigeen sneltest kost €39,95 per persoon. Wij testen personen van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons van tevoren, zodat één van onze artsen verwittigd wordt en er een extra ervaren medewerker op de locatie zal staan. 

Spoedtest.nl kantoor

Hoe en wanneer ontvang ik mijn uitslag?

De uitslag van de antigeen sneltest versturen wij binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail. Bij zowel een positieve als een negatieve uitslag ontvang je van ons een bijbehorend certificaat in het Engels. 

Ga je reizen? Dit certificaat wordt door sommige landen goedgekeurd, maar de meeste landen vragen toch om een PCR-test certificaat. Het is van belang dat je zelf nagaat of bij jouw bestemming de antigeen sneltest wordt geaccepteerd.

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief international reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest voor personeel

Wil je je personeel testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl. Bij een minimale afname van 10 tests komen wij op locatie testen en zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht. De antigeen sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.