Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Locatie Spoedtest.nl

Antigeen sneltest Den Helder

Op onze testlocatie in Den Helder kun je terecht voor een antigeen sneltest, zodat je binnen 30 minuten weet of je corona hebt of niet. Onze locatie in Den Helder is gelegen in het centrum op de Spoorstraat 30A. De openingstijden van deze testlocatie zijn van 07:00 tot 17:00 uur, 7 dagen per week.

testbuisjes coronatest

Waarom een antigeen sneltest in Den Helder?

Wil je snel duidelijkheid of je corona hebt, omdat je kind een snotneus heeft en naar huis is gestuurd van school? Of misschien is jouw collega positief getest? Maak een afspraak voor onze testlocatie in Den Helder en krijg binnen 30 minuten duidelijkheid. Meestal kun je dezelfde dag nog terecht. De kosten van een antigeen sneltest zijn €39,95 per persoon. Ga je op reis en heb je een certificaat nodig? Controleer dan goed of een antigeen sneltest voor jouw bestemming voldoende is, vaak is een reiscertificaat van een negatieve PCR-test vereist.

Boek nu

testlocatie coronatest

Wat is een antigeen sneltest?

De antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 (het nieuwe coronavirus) in je neusslijm aanwezig zijn. Binnen 30 minuten ontvang je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je dus direct waar je aan toe bent. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen is vaak nog steeds een PCR-test nodig. Soms mag je ook reizen met een negatief resultaat van een antigeen sneltest.

Medisch team Spoedtest.nl

Antigeen sneltesten voor bedrijven

Heb je een bedrijf en wil je jouw medewerkers snel en regelmatig laten testen? Neem dan contact met ons op. Wij hanteren een staffelkorting en bij een afname van minimaal 10 tests komen wij bij jou op locatie testen, zonder voorrijkosten. Spoedtest.nl ontzorgt! Kijk voor meer informatie op onze bedrijvenpagina of stuur een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.