Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Locatie van Spoedtest.nl

PCR-test Winterswijk

Wil je een PCR-test doen in Winterswijk? Boek dan nu je afspraak. Je krijgt de uitslag binnen 24 uur inclusief reiscertificaat. Woon je niet (in de buurt van) Winterswijk? Bekijk dan ook onze andere testlocaties. Er zijn er meer dan 150 verspreid door heel Nederland!

Boek nu je PCR-test in Winterswijk
teststaafjes en antigeentesten

Hoe werkt het?

We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en je keel. Dit sturen we naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine in Europa. Als het coronavirus in het slijm aanwezig is, maakt de PCR-test kopietjes van een deel van het virus om de aanwezigheid aan te kunnen tonen. Dit wordt ook wel een vermenigvuldigingstest genoemd. De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid, wat betekent dat het virus ook wordt oppikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt.Je ontvangt de uitslag van PCR-Economy binnen 24 uur. Van PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ‘s nachts als je de test vóór 12:00 uur hebt laten afnemen. Bij een negatieve test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Testafnemer neemt antigeen sneltest af

Waarom een PCR-test in Winterswijk?

De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid en pikt het virus dus ook op bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Deze test wordt dan ook gezien als de meest betrouwbare coronatest, waardoor veel internationale reizen een PCR-test vereisen. Bij een negatief PCR-testresultaat ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels, per beveiligde e-mail. Het certificaat dat Spoedtest.nl meegeeft bij de PCR-test is door het RIVM erkend en gecertificeerd om mee te reizen. Hierdoor kan je met een gerust hart op reis!

Ga naar de website van de Rijksoverheid voor het reisadvies van jouw land van bestemming.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.