Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
sneltest scanner

PCR-test Nunspeet

Wil je een PCR-test doen in (de buurt van) Nunspeet? Bij Hotel NH Veluwe Sparrenhorst kun je terecht voor een sneltest of PCR-test. Je kunt de testlocatie vinden op Eperweg 46. Deze locatie is elke dag geopend van 07:00 tot 18:00 uur en is goed bereikbaar met de auto en het ov.

Je kunt parkeren op het parkeerterrein van het NH Hotel. Kom je met het ov? Dan kun je het best bus C1 pakken vanaf Nunspeet Station. Vanaf bushalte De Sparrenhorst is het slechts 3 minuten lopen naar de testlocatie. Let op: Kom alleen met het ov als je klachtenvrij bent!

Boek nu

pcr-test met reiscertificaat

Wat is een PCR-test?

Bij de PCR-test nemen we met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en je keel. Dit sturen we naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij werken met de snelste machine in Europa. De PCR-test kopietjes van het genetisch materiaal om de aanwezigheid van het coronavirus beter aan te kunnen tonen. De PCR-test heet daarom ook wel een vermenigvuldigingstest. Door zijn hoge gevoeligheid pikt de PCR-test het virus ook op bij iemand die weinig virus bij zich draagt.

Spoedtest.nl medewerker

Sneltest of PCR-test?

Afhankelijk van jouw reden van het laten testen, kies je uit de PCR-test of de sneltest. De PCR-test is de meest betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat in het Engels krijgt. Met PCR-Economy krijg je de uitslag binnen 24 uur, met PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ’s nachts als je de test vóór 14:00 uur hebt laten afnemen. Je krijgt bij alle drie de testen een reiscertificaat in het Engels, met daarin een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
  • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Wat is het verschil tussen Spoedtest.nl en de GGD?

Het verschil zit niet in de coronatest zelf, maar in het benodigde reiscertificaat. Bij Spoedtest.nl ontvang je naast jouw uitslag een internationaal reiscertificaat dat je voor veel reizen nodig hebt. Deze ontvang je alleen wanneer je negatief getest bent. De GGD levert geen reiscertificaat bij een afgenomen test, maar enkel een positieve of negatieve uitslag.

Ben je gast van het NH hotel?

Als gast van een NH hotel krijg je korting op je PCR-test of sneltest. Je boekt hiervoor eenvoudig en snel een afspraak op een gewenst tijdstip via deze pagina. Bij de uitslag van de test krijg je altijd een reiscertificaat. Zo kun je met een gerust hart op (zaken)reis!

nh group

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.