Wilt u meer informatie omtrent de nieuwe regelgeving? Bekijk onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Doe een PCR-test in Harderwijk?

Ga je naar het buitenland en heb je een reiscertificaat nodig? Doe dan een PCR-test bij onze locatie aan de Stephensonstraat 1 in Harderwijk! We zijn gemakkelijk te bereiken en 7 dagen in de week geopend. Wanneer je de PCR-Spoedtest vóór 15:00 uur bij ons afneemt, ontvang je de uitslag inclusief reiscertificaat dezelfde dag nog rond 22:00 uur. Boek je de PCR-Economy test, dan ontvang je de uitslag de volgende dag tussen 15:00 – 18:00 uur.

Boek nu

Hoe wordt de PCR-test in Harderwijk afgenomen?

We gebruiken een wattenstaafje om een uitstrijk uit je keel en je neus te nemen. Dit kan wat ongemakkelijk aanvoelen, maar is binnen 5 minuten weer voorbij. Het uitstrijkje sturen we direct naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium. Door dat we werken met de snelste machine van Europa, hebben we de uitslag vaak dezelfde dag al voor je. Dit is afhankelijk van het soort PCR-test dat je kiest en het tijdstip van je afspraak.

Waar staat PCR eigenlijk voor?

De afkorting PCR komt van polymerase chain reaction. In het Nederlands betekent dit polymerasekettingreactie. Dit is makkelijker gezegd een vermenigvuldigingstest. De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid, wat betekent dat de PCR-test het virus ook oppikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Dit is dan ook de reden dat de PCR-test door veel landen verplicht wordt wanneer je gaat reizen.

Meest gekozen!

PCR – Spoed

€160,- €129,- per test

  • Snelste PCR uitslag
  • Uitslag zelfde dag mogelijk
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

PCR – Economy

€120,- €89,- per test

  • Meest voordelige keuze
  • Uitslag volgende dag tussen 15:00-18:00 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Hoe krijg ik mijn reiscertificaat?

Wanneer je de PCR-spoedtest vóór 15:00 uur bij ons afneemt, ontvang je de uitslag inclusief reiscertificaat rond 22:00 uur. Doe je dit later, dan krijg je het certificaat de volgende dag. Met PCR-economy krijg je de uitslag standaard de volgende dag tussen 15:00 en 18:00 uur. Je ontvangt het reiscertificaat in het Engels, per beveiligde e-mail.

Waarom bij Spoedtest.nl en niet bij de GGD?

Wanneer je je laat testen bij de GGD krijg je enkel een positieve of negatieve testuitslag. Je ontvangt hierbij geen reiscertificaat dat voor veel reizen nu verplicht wordt in verband met de verspreiding van het coronavirus. Bij Spoedtest.nl ontvang je dit internationale reiscertificaat wel.

Maak gemakkelijk een afspraak bij Spoedtest.nl!

Boek nu

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.