Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Corona sneltest

Bij de sneltest, ook wel de antigeentest genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in je neusslijm aanwezig zijn. Al binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. De sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen heb je steeds vaker een PCR-test nodig en in enkele gevallen kan je ook reizen met een sneltest. 

Boek nu

Voor wie is de sneltest? 

Heb je een meeting gehad en is een collega positief getest of heb je je kind ziek opgehaald van school? Kom dan op dezelfde dag nog bij Spoedtest.nl langs en laat je gemakkelijk en snel testen. Als particulier kost het €69,- (0% BTW) per persoon en ontvang je de uitslag binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail. Wil je je personeel testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl. Bij een minimale afname van 10 testen komen wij op locatie testen en zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht. De sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Moet ik de PCR-test of de sneltest kiezen? 

Beide testen wijzen uit of je positief of negatief getest bent op het coronavirus. Binnen 30 minuten krijg je bij de sneltest een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Veel bedrijven kiezen voor de sneltest en zorgen er zo voor dat het werkverzuim niet naar een onnodig hoog niveau stijgt. De PCR-test wordt vaak gebruikt door mensen die op reis gaan. In veel landen is het verplicht om een negatieve COVID-19 verklaring te overhandigen bij vertrek vanuit Nederland en bij aankomst in het desbetreffende land. 

Wat moet ik doen als ik negatief getest ben? 

Bij een negatieve uitslag is er geen virus in het slijmvlies aangetroffen en hoef je dan ook niet in zelfisolatie. Je kunt gerust je dagelijkse leven op dezelfde voet voortzetten. Het sluit echter niet uit dat je niet besmet bent en de richtlijnen van het RIVM blijven te allen tijde gelden. Mocht je klachten ontwikkelen, neem dan contact op met de GGD en laat je goed informeren.   

Wat moet ik doen bij een positieve uitslag? 

Bij een positieve uitslag zijn wij verplicht dit te melden bij jouw lokale GGD en wij mogen hierin geen anonimiteit geven. Het is vervolgens de taak aan de GGD om contact met je op te nemen. Blijf te allen tijde de richtlijnen van het RIVM opvolgen. Klik hier voor meer informatie als je positief getest bent.

Hoe werkt testen op locatie? 

Wil je je als bedrijf aanmelden voor de afname van één sneltest of meerdere? Dat kan gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: wijzijn@spoedtest.nl. In de mail moet duidelijk vermeldt worden om welke data het gaat, het aantal personen (per dag), de locatie en een telefoonnummer voor contact. Zodra wij de e-mail binnen hebben zal één van onze medewerkers contact opnemen voor een kort kennismakingsgesprek en om de volgende stappen te bespreken. 

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.