Voor meer informatie ga je naar onze 'veelgestelde vragen' pagina. Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Corona sneltest €39,95

Bij onze, door het RIVM gevalideerde, sneltest oftewel antigeentest wordt er aangetoond of er antigenen van het SARS-CoV-2 virus in je neus- en/of keelslijm aanwezig zijn. Al binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. De sneltest is net iets minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen heb je tegenwoordig, naast de PCR-test, ook steeds vaker een sneltest nodig. Deze boek je gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl. Bekijk voor jouw reis welke test jij nodig hebt. 

Boek nu

Sneltest voor reizen €39,95

Heb jij binnenkort een reis op de planning staan? Bijvoorbeeld een zakenreis, dan ben je in sommige gevallen verplicht een negatieve uitslag van een sneltest te tonen. Bij Spoedtest.nl boek je deze test al voor €39,95 per test. Naast de uitslag van de test ontvang je van ons ook een certificaat met daarin een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app. Mocht jouw land van bestemming de sneltest accepteren, dan kan je het certificaat of de app laten zien om de grens over te mogen. Het is belangrijk dat je van tevoren controleert of de sneltest geaccepteerd wordt bij jouw bestemming!

Preventief personeel sneltesten (met staffelkorting)

Preventief testen zorgt ervoor dat je een veilige werkomgeving creëert voor jou en je werknemers. Wil je je personeel preventief laten testen op het coronavirus en zo onnodig wachtverzuim tegen gaan? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl, of schaf direct vouchers aan. Bij een minimale afname van 10 tests komen wij op locatie testen en zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht. De sneltest helpt om jouw bedrijf op volle toeren te laten draaien.

Direct kopen

Wat is het verschil tussen de sneltest en de PCR-test? 

Zowel de PCR-test als de sneltest toont het SARS-CoV-2 virus aan. De test laat dus zien of je corona hebt. Je neemt beide tests af uit de keel én neus. Het verschil komt na de afname. De PCR-test gaat naar het lab, waar het erfelijk materiaal wordt vermenigvuldigd. Daardoor kunnen ook hele kleine beetjes virus een positieve test maken. De sneltest maken wij af op de locatie. Daar wordt niets vermenigvuldigd, waardoor je hele kleine hoeveelheden virus kan missen. We gaan er vanuit dat je niet besmettelijk bent, maar het is niet 100% zeker uit te sluiten. Een positieve test is bij beide tests wel nagenoeg 100% betrouwbaar.

VOUCHERS AANSCHAFFEN

Koop direct het gewenste aantal vouchers

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.