Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

testlocatie coronatest

Antigeen sneltest Apeldoorn

Wil je snel weten waar je aan toe bent en of je corona hebt? Laat dan een antigeen sneltest doen bij onze locatie in Apeldoorn. Deze locatie is elke dag geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Onze locatie aan de Hoofdstraat 141 is zeer makkelijk te bereiken per auto, fiets of openbaar vervoer (let op: kom alleen met het ov als je geen klachten hebt).

Boek nu de antigeen sneltest in Apeldoorn

testbuisjes coronatest

Wat is een antigeen sneltest?

De antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 in je neusslijm aanwezig zijn. Al binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag. Zo weet je dus snel waar je aan toe bent. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen heb je steeds vaker een PCR-test nodig, maar in sommige gevallen mag je ook reizen met de negatieve uitslag van een antigeen sneltest. Zorg dat je dit zelf controleert op Nederland Wereldwijd.

coronatest afnemen

Voor wie is de antigeen sneltest?

Heb je net een meeting gehad en hoor je later dat je collega positief is getest? Of heb je je kind ziek opgehaald van school? Kom dan dezelfde dag nog een antigeen sneltest doen bij onze locatie in Apeldoorn en laat je gemakkelijk en snel testen. De antigeen sneltest is voor iedereen, van alle leeftijden. Als particulier kost het €39,95 per test. Na het testen heb je de uitslag binnen 30 minuten in je mailbox, per beveiligde e-mail.

Boek nu de antigeen sneltest in Apeldoorn

Artsen van Spoedtest.nl

Antigeen sneltest voor bedrijven

Wil je je medewerkers laten testen op het coronavirus? Ga voor meer informatie naar de voor bedrijven pagina of stuur een e-mail naar: b2b@spoedtest.nl. Je medewerkers kunnen op onze locatie langskomen en wij kunnen op de door jou gekozen locatie testen. De sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer veilig op volle toeren te laten draaien.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.