Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Locatie van Spoedtest.nl

Antigeen sneltest Arnhem

Woon je in Arnhem of omstreken en wil je een antigeen sneltest doen? Kom dan naar onze testlocatie aan de Velperbinnensingel 9 in Arnhem. Bij de antigeen sneltest van Spoedtest.nl krijg je binnen 30 minuten een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Maak snel een afspraak! Wij zijn dagelijks geopend van 07:00 tot 18:00 uur. 

Boek nu

antigeen sneltest

Wat is een antigeen sneltest?

Bij de antigeen sneltest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn door middel van een uitstrijkje uit de neus en keel. De antigeen sneltest die wij gebruiken is de Flowflex van het merk Acon Biotech en al onze afnemers zijn getraind door onze BIG-geregistreerde medisch directeur. De sneltest kost €39,95 per persoon. Wij testen personen van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons van tevoren zodat er een extra ervaren medewerker op de locatie staat. 

spoedtest kantoor

Hoe en wanneer ontvang ik mijn uitslag?

De uitslag van de antigeen sneltest versturen wij binnen 30 minuten per beveiligde e-mail. Bij zowel een positieve als een negatieve uitslag ontvang je van ons een bijbehorend certificaat in het Engels. 

Ga je reizen? Dit certificaat wordt door sommige landen goedgekeurd, maar de meeste landen vragen toch om een PCR-test certificaat. Het is van belang dat je zelf nagaat of bij jouw bestemming de antigeen sneltest wordt geaccepteerd. Dit kan gemakkelijk via Nederland Wereldwijd.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Waar doe ik mijn antigeen sneltest in Arnhem?

Je kunt ons vinden in het centrum van Arnhem aan de Velperbinnensingel 9. Het is mogelijk om in de buurt te parkeren en je kan je fiets voor de deur kwijt. 

Antigeen sneltest voor personeel

Wil je je personeel testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl. Bij een minimale afname van 10 testen komen wij op locatie testen en zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht. De antigeen sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.