Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Ingang testlocatie van Spoedtest

Antigeen sneltest Den Haag

Woon je in Den Haag of omstreken en wil je een antigeen sneltest doen? Kom dan naar onze locatie in Voorburg, op de Stille Veerkade of bij een van de NH Hotels in Den Haag. Bij de antigeen sneltest van Spoedtest.nl krijg je binnen 30 minuten een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Maak snel een afspraak!

Boek nu

teststaafjes voor COVID-test

Wat is een antigeen sneltest?

De antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 in je neusslijm aanwezig zijn door middel van een uitstrijkje uit de neus. Wij gebruiken een sneltest van het merk Acon Biotech en al onze afnemers zijn getraind door onze BIG-geregistreerde medisch directeur. De antigeen sneltest kost €39,95.

Boek nu
medewerker Spoedtest.nl

Hoe en wanneer ontvang ik de uitslag?

De uitslag van de antigeen sneltest versturen wij binnen 30 minuten per beveiligde e-mail. Bij zowel een positieve als een negatieve uitslag ontvang je van ons een bijbehorend certificaat in het Engels. Ga je reizen? Dit certificaat wordt door sommige landen goedgekeurd, maar de meeste landen vragen toch om een PCR-test certificaat. Het is van belang dat je zelf nagaat of bij jouw bestemming de antigeen sneltest wordt geaccepteerd.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Waar in Den Haag doe ik mijn antigeen sneltest?

Je kunt ons hier vinden op de Stille Veerkade 25 in Den Haag, op de Parkweg 127 in Voorburg of bij een van de NH Hotels in Den Haag. Het is mogelijk om naast de locatie te parkeren, je kan je fiets voor de deur kwijt en we zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Mocht je klachten hebben, bekijk dan de website van het RIVM. Op deze site kan je zien wat de meest veilige manier is om de teststraat te bezoeken. 

Sneltest voor personeel

Wil je je personeel testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl. Bij een minimale afname van 10 testen komen wij op locatie testen en zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht. De sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Kunnen kinderen een antigeen sneltest doen?

De antigeen sneltest is voor iedereen, van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons van tevoren zodat een van onze artsen verwittigd wordt en er een extra ervaren medewerker op de locatie zal staan.

Lees meer over de PCR-test

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.