Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Spoedtest.nl kantoor

Antigeen sneltest Leiden

Wil je een antigeen sneltest doen in Leiden? Boek dan nu een afspraak bij Spoedtest.nl! Je kunt vaak al dezelfde dag terecht voor een antigeen sneltest en na de testafname heb je binnen 30 minuten de uitslag in je mailbox. Wij verzenden de uitslag per beveiligde e-mail.

Boek nu

Corona testlocatie Spoedtest

Hoe kom ik bij de locatie in Leiden?

We zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of de fiets. Wanneer je géén klachten hebt kan je hier ook met het openbaar vervoer komen. Onze locatie aan de Breestraat 65 is op slechts 12 minuten loopafstand vanaf treinstation Leiden en 2 haltes met de bus 1, 3 of 5 (halte Kort Rapenburg) vanaf het centraal station.

Maak vandaag nog een afspraak!

Testafnemer neemt antigeen sneltest af

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. De antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt deze binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail inclusief Engels certificaat.

De antigeen sneltest is minder gevoelig dan een PCR-test, maar is alsnog 99,2% nauwkeurig. Wij gebruiken bij Spoedtest.nl de Flowflex van het merk Acon Biotech en dit is een door het RIVM-gevalideerde test.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Hoe werkt de antigeen sneltest in Leiden?

Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit de keel en neus. Het afnemen van deze uitstrijk kan als onprettig ervaren worden. Dit verschilt enorm van persoon tot persoon.

Kunnen kinderen ook getest worden?

Ja, wij nemen tests af bij personen van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden, bel of mail ons dan van tevoren zodat één van onze artsen verwittigd wordt en er een extra ervaren medewerker op de locatie zal staan.

Mag je reizen met een negatieve uitslag van de antigeen sneltest?

Ga je op reis? Vraag dan of deze sneltest geaccepteerd wordt in het land van jouw bestemming. Moet je een negatief PCR-test resultaat (inclusief reiscertificaat) kunnen overhandigen? Klik dan hier voor meer informatie over onze PCR-test in Leiden.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.