Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Spoedtest locatie

Antigeen sneltest Amsterdam

Ben je in Amsterdam en wil je een antigeen sneltest doen? Kom dan naar een van onze locaties in Amsterdam. Bij de antigeen sneltest van Spoedtest.nl krijg je binnen 30 minuten je testuitslag inclusief reiscertificaat. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan een PCR-test, die je steeds vaker nodig hebt voor internationale reizen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om na te gaan welke test jij nodig hebt voor je reis.   

Boek nu

teststaafjes voor COVID-test

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 in je neusslijm aanwezig zijn door middel van een uitstrijkje uit de neus. De antigeen sneltest die wij gebruiken is de Flowflex van Acon Biotech en al onze afnemers zijn getraind door onze BIG-geregistreerde medisch directeur. De antigeen sneltest kost €39,95. Wil je je personeel in Amsterdam laten testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl. Bij een minimale afname van 10 testen komen wij testen op locatie zonder dat er voorrijkosten berekend worden. De sneltesten helpen jou om je bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Kunnen kinderen een antigeen sneltest doen?

De sneltest is voor iedereen, van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons van tevoren zodat een van onze artsen op de hoogte is en er een extra ervaren medewerker op de locatie zal staan.

Hoe ontvang ik de uitslag van mijn antigeen sneltest in Amsterdam?

Bij zowel een negatieve als een positieve testuitslag ontvang je een certificaat van ons. Dit certificaat is in het Engels en sturen we per beveiligde e-mail. Bij een negatieve testuitslag kan het zijn dat je alsnog besmet bent met het coronavirus. Een antigeen sneltest detecteert een beginnende infectie minder goed dan een PCR-test. Een antigeen sneltest kan de aanwezigheid van het virus pas meten als deze in grote hoeveelheden aanwezig is. Bij zowel een positieve als een negatieve uitslag blijven de maatregelen van de Rijksoverheid.

Wij zijn als organisatie verplicht om een positieve testuitslag te melden bij jouw lokale GGD. Het nieuwe coronavirus is namelijk een meldingsplichtige ziekte volgens de Wet publieke gezondheid (Wpg). Door de meldingsplicht kan de GGD een bron- en contactonderzoek uitvoeren en is er meer zicht op het aantal besmettingen en verliezen we geen grip op de verdere verspreiding van het virus. 

Waar in Amsterdam kan ik jullie vinden? 

Onze locaties in Amsterdam zijn Buikslotermeerplein, Park Plaza Victoria, Postjeskade, Prins Hendrikkade, Robert Scottstraat, Van Eeghenstraat, Wenckebachweg, Utrechtsestraat, Zeedijk en Hobbemakade.Wij zijn makkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer (deze gebruik je alleen als je géén klachten hebt) en met de fiets. Je auto kun je meestal in de buurt van de locatie (betaald) parkeren. 

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.