Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Medisch team Spoedtest.nl

Antigeen sneltest Rotterdam

Woon je in Rotterdam of omstreken en wil je een antigeen sneltest afnemen? Spoedtest.nl is 7 dagen in de week geopend. Maak gemakkelijk en snel een afspraak en kom langs op een van onze drie locaties in Rotterdam: Hillegersberg, Delfshaven en Rechter Maasoever.

antigeen sneltest

Hoe werkt de antigeen sneltest?

Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. Dit wordt gedaan door met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en keel te nemen. Met de antigeen sneltest tonen we aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. Het afnemen van de uitstrijk kan als onprettig ervaren worden maar dit verschilt van persoon tot persoon.

De positieve of negatieve uitslag versturen wij, per beveiligde e-mail, naar jou toe.

Ga je reizen en moet je een negatieve uitslag van een PCR-test kunnen overleggen? Kijk hier voor meer informatie over onze PCR-testen in Rotterdam.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Antigeen sneltest voor bedrijven

Is jouw bedrijf momenteel een coronabrandhaard of wil je dit juist voorkomen? Bij Spoedtest.nl kan je terecht voor een op maat gemaakt plan voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan een coronamanager die je bedrijf coronaproof maakt of een testafnemer die bij jou op locatie komt. Doordat niet elk bedrijf en elke functie zich lenen om vanuit huis te werken en niet op elke vloer de anderhalve meter gewaarborgd kan worden, schieten wij van Spoedtest.nl je graag te hulp. Voorkom dat het hele team in quarantaine moet door één besmette collega en laat je personeel preventief een sneltest doen in Rotterdam of bij een van onze andere locaties.

Bij afname van minimaal 10 tests komen we bij jou op locatie, zonder voorrijkosten en mét staffelkorting. Wil je liever dat jouw werknemers zelf kunnen bepalen wanneer ze zich laten testen? Op de homepagina zijn al onze andere locaties te vinden.

Neem contact op via onderstaand formulier en geef hier ook de wensen voor jouw bedrijf door.

Testen op locatie

Ben u op zoek naar overige testen of benieuwd naar onze opties omtrent 'testen op locatie'? Vul dan onderstaand formulier in.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.