Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
pcr-testuitslag met reiscertificaat

Antigeen sneltest Schiphol/Hoofddorp

Wil je een antigeen sneltest doen bij Schiphol/Hoofddorp? Onze locatie is elke dag geopend van 07:00 tot 23:00 uur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt de testlocatie vinden in het NH hotel op Kruisweg 495. Een afspraak is eenvoudig gemaakt!

Boek nu

antigeen sneltest

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 in je lichaam aanwezig zijn door middel van een uitstrijkje uit de neus en keel. De antigeen sneltest die wij gebruiken is de Flowflex van het merk Acon Biotech. Al onze afnemers zijn getraind door onze BIG-geregistreerde medisch directeur. De antigeen sneltest kost €39,95 per persoon. Wij testen personen van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons van tevoren zodat er een extra ervaren medewerker op de locatie staat. 

spoedtest kantoor

Hoe ontvang ik de uitslag van mijn antigeen sneltest bij Schiphol/Hoofddorp?

De uitslag van de antigeen sneltest versturen wij binnen 30 minuten per beveiligde e-mail. Bij zowel een positieve als een negatieve uitslag ontvang je van ons een bijbehorend certificaat in het Engels. 

Ga je reizen? Dit certificaat wordt door sommige landen goedgekeurd, maar de meeste landen vragen toch om een PCR-test certificaat. Het is van belang dat je zelf nagaat of bij jouw bestemming de sneltest wordt geaccepteerd. Dit kan gemakkelijk via Nederland Wereldwijd.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Antigeen sneltest voor personeel

Wil je je personeel testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl. Wij komen zonder voorrijkosten bij jou op locatie testen (bij een minimale afname van 10 testen). De antigeen sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Ben je gast van het NH Hotel?

Als gast van een NH Hotel krijg je korting op je PCR-test of antigeen sneltest. Je boekt hiervoor eenvoudig en snel een afspraak op een gewenst tijdstip via deze pagina. Bij de uitslag van de test krijg je altijd een reiscertificaat. Zo kun je met een gerust hart op (zaken)reis!

nh group

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.