Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Medisch team Spoedtest.nl

Antigeen sneltest Enschede

Wil jij snel weten of je besmet bent met het coronavirus en kom je uit Enschede of omstreken? Boek dan gemakkelijk een antigeen sneltest bij Spoedtest.nl in Enschede! Wij zijn gevestigd in de Oldenzaalsestraat 9, waar je voor de deur kunt parkeren.

Boek nu

COVID-19 sneltest flesje met teststrip

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. De antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag. De uitslag ontvang je binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail inclusief certificaat in het Engels. Ga je op reis? Vraag dan of deze antigeen sneltest geaccepteerd wordt bij het land van jouw bestemming. Moet je een reiscertificaat van een negatieve PCR-test kunnen overhandigen? Klik dan hier voor meer informatie over PCR-testen in Enschede.

testbuisjes coronatest

Meerdere testen afnemen?

Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je vaak nog op dezelfde dag nog terecht. Als particulier kost een antigeen sneltest €39,95 per persoon. Kom je als bedrijf met meerdere mensen, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij jouw medewerkers snel laten testen op corona? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij, zonder voorrijkosten, bij jou op locatie testen. Voor meer informatie over onze antigeen sneltest voor jouw bedrijf kijk je op onze Voor Bedrijven pagina of stuur je een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl. Vele bedrijven gingen je al voor!

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.