Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Kies de dichtstbijzijnde testlocatie.

Antigeen sneltest Nijmegen

Woon je in Nijmegen of omstreken en wil je een antigeen sneltest doen? Boek dan nu eenvoudig een afspraak! Met de antigeen sneltest van Spoedtest.nl krijg je binnen 30 minuten een positieve of negatieve testuitslag in je mailbox, inclusief reiscertificaat.

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een antigeen sneltest?

Bij de antigeen sneltest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn door middel van een uitstrijkje uit de keel en neus. Onze sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt deze binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail inclusief certificaat in het Engels.

De antigeen sneltest die wij gebruiken is de Flowflex van het merk Acon Biotech al onze afnemers zijn getraind door onze BIG-geregistreerd medisch directeur. De antigeen sneltest kost €39,95 per persoon. 

Coronatest met Engelstalig reiscertificaat

Ga je op reis?

Vraag altijd na of de uitslag van een sneltest geaccepteerd wordt in het land van jouw bestemming. Check hiervoor Nederland Wereldwijd of vraag het na bij de ambassade van het land van jouw bestemming.

Moet je een negatief PCR-test resultaat (inclusief reiscertificaat) kunnen overhandigen? Kijk dan hier voor meer informatie over onze PCR-testen in Nijmegen.

Coronatest op locatie

Antigeen sneltest voor bedrijven

Is je collega positief getest of heb je zelf klachten? Kom dezelfde dag nog bij ons langs in Nijmegen en laat je testen. Kom je als particulier of vanuit je bedrijf? Geen probleem! Bij Spoedtest.nl maken wij ruimte voor iedereen.

Voor bedrijven bieden wij een staffelkorting aan. Dus wil jij je meerdere medewerkers laten testen op het COVID-19 virus? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij, zonder voorrijkosten, bij je op locatie testen.

Stuur een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.