Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Spoedtest.nl kantoor

Antigeen sneltest Utrecht

Woon jij in (de buurt van) Utrecht en wil je een antigeen sneltest laten afnemen? Kom dan naar een van onze testlocaties in Utrecht. Je kunt met en zonder klachten bij ons een antigeen sneltest doen. Je krijgt binnen 30 minuten de uitslag van je sneltest per beveiligde e-mail. Een afspraak is snel en eenvoudig gemaakt!

Boek nu

Kies de dichtstbijzijnde testlocatie.

Locatie sneltest Utrecht

We hebben drie locaties in Utrecht: Oudwijk (geopend van 07:00 tot 21:00 uur), Centrum (geopend van 07:00 tot 17:00 uur) en Vleutenseweg (geopend van 07:00 tot 18:00 uur). Alle locaties van Spoedtest.nl zijn 7 dagen in de week geopend.

Vergeet niet je paspoort of ID-kaart mee te nemen naar je afspraak (je rijbewijs is niet voldoende).

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Antigeen sneltest of PCR-test?

Afhankelijk van jouw reden van het laten testen, kies je uit de antigeen sneltest of de PCR-test. De PCR-test is de meest betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat ontvangt. Je ontvangt de uitslag doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. De antigeen sneltest heeft een minder hoge gevoeligheid, maar geeft direct resultaat. Dit ontvang je dan ook binnen 30 minuten per mail. Er is ook een verschil in kosten. De PCR-test kost €79,95 per stuk en de antigeen sneltest kost €39,95 per test.

Antigeen sneltest voor bedrijven

Wil je je medewerkers laten testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl. Bij een minimale afname van 10 tests komen wij op locatie testen, zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht én werken wij met een staffelkorting. De antigeen sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Kunnen kinderen een antigeen sneltest doen?

De antigeen sneltest is voor iedereen, van alle leeftijden. Ben je van plan om met een kind van onder de 12 maanden te komen? Bel of mail nadat je een afspraak hebt gemaakt, zodat een van onze artsen op de hoogte is en er een extra ervaren medewerker op de locatie in Utrecht zal staan.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.