Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Corona testafspraak QR-code scannen

Antigeen sneltest Hilversum

Wil je snel weten of je corona hebt? Boek dan nu een antigeen sneltest in Hilversum via Spoedtest.nl. Wij zijn gevestigd aan de Naarderstraat 9, centraal gelegen op slechts 7 minuten loopafstand van station Hilversum. De locatie is ook goed te bereiken met de auto of de fiets.

Boek nu

coronatest afnemer

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. De antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt deze binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail inclusief Engels certificaat. Ga je op reis? Vraag dan of deze antigeen sneltest geaccepteerd wordt in het land van jouw bestemming of kijk op Nederland Wereldwijd. Moet je negatief PCR-test resultaat (inclusief reiscertificaat) kunnen overhandigen? Kijk dan hier voor meer informatie over onze PCR-test in Hilversum.

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest voor personeel

Wil je je personeel laten testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl. Bij een minimale afname van 10 tests komen wij op locatie testen, zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht én werken wij met een staffelkorting. De antigeen sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Kunnen kinderen een antigeen sneltest doen?

De antigeen sneltest is voor iedereen, van alle leeftijden. Ben je van plan om met een kind van onder de 12 maanden te komen? Bel of mail ons van tevoren, zodat een van onze artsen verwittigd wordt en er een extra ervaren medewerker op de locatie in Hilversum zal staan.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.