Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
testlocatie coronatest

Antigeen sneltest Eindhoven

Heb jij klachten en wil je meer duidelijkheid? Laat je testen op het nieuwe coronavirus. Boek een afspraak voor een antigeen sneltest op een van onze locaties in Eindhoven. We hebben een locatie aan de Geldropseweg 92 (geopend van 07:00 tot 21:00 uur) en een locatie aan de Locht 117 in Veldhoven (geopend van 07:00 tot 21:00 uur). Je reserveert online en kan vaak al dezelfde dag terecht.

Boek nu

testvloeistof op corona teststrip druppelen

Wat is een antigeen sneltest?

Spoedtest.nl maakt gebruik van een, door het RIVM gevalideerde, antigeen sneltest van het merk Acon Biotech. Deze sneltest wordt afgenomen door middel van een uitstrijkje uit de neus en keel. De antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. Je krijgt de uitslag binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail. Je ontvangt hierbij een certificaat in het Engels. Onze antigeen sneltesten zijn betrouwbaar en betaalbaar.

Let op! Bij een negatieve uitslag blijven de quarantaine richtlijnen van het RIVM gelden als je in nauw contact hebt gestaan met iemand met corona. Ga voor meer informatie naar de website van het RIVM.

Medisch team Spoedtest.nl

Antigeen sneltest voor bedrijven

Is je collega positief getest of heb je zelf klachten? Kom dezelfde dag nog bij ons langs en laat je testen als particulier of vanuit je bedrijf. Als particulier kost een antigeen sneltest €39,95 per persoon en kom je als bedrijf met meerdere mensen, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij je medewerkers laten testen op het coronavirus? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij, zonder voorrijkosten, bij je op locatie testen. Ga voor meer informatie naar de Voor Bedrijven pagina of stuur een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.