Goed nieuws! We zijn weer aangesloten bij Testen voor Toegang en de CoronaCheck-app. Klik hier voor meer info

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Paspoort laten zien bij coronatest afspraak

Antigeen sneltest Groningen

Wil je een antigeen sneltest doen en woon je in Groningen of omstreken? Doe snel en veilig een sneltest via Spoedtest.nl! Je vindt onze vestiging aan de Oude Ebbingestraat 64 in Groningen. De locatie is goed te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer (let op: het ov mag je alleen gebruiken als je géén klachten hebt).

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een antigeen sneltest?

De antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 in je lichaam aanwezig zijn. Al binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag. Zo weet je snel waar je aan toe bent. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen heb je steeds vaker een PCR-test nodig, maar in sommige gevallen mag je ook reizen met de negatieve uitslag van een antigeen sneltest.

teststaafjes voor COVID-test

Wie kan de antigeen sneltest doen in Groningen?

Heb je een vergadering gehad en hoor je later dat je collega positief is getest of heb je net je kind ziek opgehaald van school? Kom dan vaak dezelfde dag nog een antigeen sneltest doen bij onze locatie in Groningen en laat je gemakkelijk en snel testen. De antigeen sneltest is voor iedereen, van alle leeftijden. Na het testen heb je de uitslag binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail.

Als particulier kost het €39,95 per test.

Medisch team Spoedtest.nl

Antigeen sneltest voor bedrijven

Wil je je medewerkers laten testen op het coronavirus? Ga voor meer informatie naar de voor Bedrijven pagina of stuur een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl. Je medewerkers kunnen op onze locatie langskomen. Bij een minimale afname van 10 tests komen wij op de door jou gekozen locatie testen en zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.