Goed nieuws! We zijn weer aangesloten bij Testen voor Toegang en de CoronaCheck-app. Klik hier voor meer info

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
coronatest legitimatie laten zien

Antigeen sneltest Maastricht

Wil jij een antigeen sneltest doen en woon je in Maastricht of omstreken? Boek dan online een afspraak en kom langs onze locatie aan de Rechtstraat 80 en op de Burg. Cortenstraat 21. We zijn te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer (mits je geen klachten hebt). Een afspraak maak je gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl!

Boek nu

coronatest afnemen

Hoe werkt de antigeen sneltest in Maastricht?

Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en keel. Dit kan als onprettig ervaren worden, maar is zo voorbij. Nadat de uitstrijk is afgenomen wordt het monster getest en zal hier een uitslag uit komen.

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. De antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt deze binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail, inclusief Engels certificaat. De antigeen sneltest die wij gebruiken bij Spoedtest.nl is de Flowflex van het merk Acon Biotech. Dit is een door het RIVM gevalideerde test.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Coronatest op locatie

Je werknemers laten testen?

Niet elk bedrijf en elke functie lenen zich om vanuit huis te werken en de anderhalve meter afstand te waarborgen. Het coronavirus kan dan snel om zich heen grijpen. Voorkom dat het hele team in quarantaine moet door één besmette collega en laat je personeel preventief testen! Op deze manier beperk je (mogelijk) ziekteverzuim van veel personeel.

Bij de afname van minimaal 10 tests komen we bij jou op locatie, zonder voorrijkosten en mét staffelkorting. Kijk hier voor meer informatie, neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of mail naar wijzijn@spoedtest.nl met de wensen voor jouw bedrijf. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.