Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Corona testlocatie Spoedtest

Antigeen sneltest Soest

Op onze locatie Soest kun je terecht voor een antigeen sneltest. De uitslag ontvang je binnen 30 minuten per beveiligde e-mail. Het adres waar je de sneltest in Soest kunt laten afnemen, is Tamboerijn 29A. Deze locatie is iedere dag geopend van 07:00 tot 15:15 uur.

Boek nu
COVID-19 sneltest flesje met teststrip

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je neusslijm. De antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt deze binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail. Je ontvangt hierbij een certificaat in het Engels. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test, maar heeft alsnog een specificiteit van 99,5% en een sensitiviteit van 97,1%. De sneltest die wij gebruiken bij Spoedtest.nl is de Flowflex van het merk Acon Biotech en dit is een door het RIVM gevalideerde test. Ga voor meer informatie naar de website van het RIVM.

PCR-test legitimatie laten zien

Voor wie is de antigeen sneltest?

Is je collega positief getest of heb je je kind ziek opgehaald vanuit school? Kom dezelfde dag nog bij ons langs en laat je testen. Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je altijd op dezelfde dag nog terecht. Als particulier kost een antigeen sneltest €39,95 per persoon. Kom je als bedrijf met meerdere mensen dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij je personeel laten testen op het nieuwe coronavirus? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij, zonder voorrijkosten, op locatie testen. Ga voor meer informatie naar de Voor Bedrijven pagina.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.