Heb je vragen over je testuitslag of -afspraak? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Welkom klant van TUI!

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Het is belangrijk dat je het juiste reserveringsnummer en de vertrekdatum invult. Hier wordt bij de testlocatie om gevraagd. Daarnaast is het belangrijk dat je je paspoort of ID meeneemt naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Boek per persoon een aparte afspraak, dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur vóór je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.

Heb jij toch een Antigeen sneltest nodig?

Accepteert jouw land van bestemming ook de antigeen sneltest? Boek deze dan hier!

Coronatest afspraak maken inclusief internationaal certificaat om te reizen

Boek je coronatest via Spoedtest.nl

Je reis is geboekt, dus nu kunnen de voorbereidingen beginnen! Een van de eerste stappen is het plannen van een afspraak voor je coronatest. Als je bij Spoedtest.nl boekt, dan vergoedt TUI een deel van de kosten. Hierdoor kunnen we speciaal voor klanten van TUI een gereduceerd tarief aanbieden.

Ga zelf na of de coronatest voor jouw bestemming een PCR-test of antigeen sneltest moet zijn. De antigeen sneltest boek je hier en de PCR-test boek je bovenaan deze pagina! Een coronatest mag maximaal een bepaald aantal uur voor vertrek of aankomst zijn afgenomen, dus houd hier rekening mee bij het boeken van je testafspraak. De geplande aankomst- of vertrektijd vind je in de Mijn TUI omgeving.

sneltest scanner

Hoe gaat het in zijn werk?

Je afspraak voor een PCR-test of sneltest boek je gemakkelijk via deze pagina. Kies een locatie, datum en tijd die jou het beste uitkomt. Nadat je je persoonsgegevens, je reserveringsnummer, je vertrekdatum hebt ingevuld en je de betaling hebt voldaan, ontvang je een bevestiging per e-mail. Wil je voor meerdere personen een afspraak boeken? Herhaal bovenstaand proces, totdat er voor iedereen een afspraak gemaakt is.

Je ontvangt de uitslag van je test per e-mail. Is deze negatief? Dan krijg je een internationaal reiscertificaat in het Engels, waarmee je zorgeloos op reis kunt! Ga zelf goed na of de antigeen sneltest toegestaan is bij jouw bestemming!

coronatest met internationaal reiscertificaat

Wat zijn de kosten?

Prijzen bij een pakketreis:

TUI logo