Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Spoedtest en NH Group slaan handen ineen

Nieuws  |  Geplaatst op 19 mei 2021

Op 29 april jl. opende NH Hotel Group haar eerste corona testlocatie in samenwerking met Spoedtest.nl. Men kan nu ook in hotel NH Schiphol Airport terecht voor een PCR-test met wereldwijd erkend reiscertificaat, sneltest en/of antistoffentest. De locatie nabij Schiphol is de eerste van een grootschalige samenwerking tussen NH Hotel Group en Spoedtest.nl. In de aankomende periode kunnen hotelgasten zich tegen een gereduceerd tarief in de deelnemende locaties van NH Hotels, NH Collection en nhow hotels laten testen. Alle uitgekozen hotels zijn centraal gelegen. Afspraken voor een test kunnen worden gemaakt via https://spoedtest.nl/nh-hotels/.

“De pilot periode is erg succesvol verlopen en wij zijn erg blij met de samenwerking met Spoedtest.nl. We gaan daarom verder uitbreiden naar 16 centraal gelegen NH hotels verspreid door heel Nederland. Zo bieden we de mogelijkheid aan hotelgasten, bezoekers van vergaderingen en onze werknemers om zichzelf te laten testen”, aldus Walter Kok, Regional Director of Operations Nederland bij NH Hotel Group. Spoedtest.nl opent met deze samenwerking haar 71ste locatie en bouwt verder aan haar ambitie om met 100 vestigingen landelijke dekking te krijgen, waardoor iedereen binnen 20 minuten bij een Spoedtest locatie kan zijn. CEO Rasmus Emmelkamp van Spoedtest.nl vertelt dat “alle gasten van de desbetreffende NH hotels gebruik kunnen maken van de
diensten die Spoedtest.nl aanbiedt. Spoedtest.nl faciliteert toegankelijke, betrouwbare en snelle coronatesten, door gecertificeerde medewerkers volgens de standaarden van het RIVM en de Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd. De uitslag van een sneltest krijgt men binnen 30 minuten, de uitslag van een PCR-test al na enkele uren, inclusief een wereldwijd erkend reiscertificaat.”

Veilig grote congressen mogelijk maken

Gezien de huidige ‘testen-voor-toegang’ pilots, verwachten beide partijen dat evenementen en congressen in de nabije toekomst weer mogelijk zullen zijn, maar dan wel op vertoon van een negatieve corona sneltest. Walter Kok: “doordat wij het testen op locatie aanbieden, geven wij onze gasten die deelnemen aan vergaderingen, congressen en andere evenementen in onze hotels een gemakkelijke en veilige oplossing.” De volgende hotels zijn officiële Spoedtest.nl locaties: NH Amsterdam Centre, NH Amsterdam Museum Quarter, NH Amsterdam Zuid, NH Atlantic Den Haag, NH Bussum Jan Tabak, NH Capelle, NH Collection Amsterdam Barbizon Palace, NH Collection Amsterdam Flower Market, NH Den Haag, NH Eindhoven Conference Centre Koningshof, NH Naarden, NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst, NH Veluwe Sparrenhorst, NH Waalwijk, NH Zoetermeer en nhow Amsterdam RAI.

Feel Safe at NH

Aan het begin van de pandemie heeft NH Hotel Group een aantal aanpassingen gemaakt in de operationele processen in de hotels om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers wereldwijd te waarborgen. Onder deze maatregelen in het zogenoemde ‘Feel Safe at NH’ keurmerk vallen onder andere de digitalisering van hotel services, de aanpassing van desinfectieprocessen, het implementeren van sociale afstandsnormen en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheid staat dus te allen tijde voorop tijdens een mini-vakantie in een NH hotel, zonder in te leveren op de services en gastvrijheid. Bezoek onze ‘Feel Safe at NH’ website voor meer informatie.

Over NH Hotel Group

NH Hotel Group is een gevestigde multinationale speler en een toonaangevende operator van hotels op stedelijke locaties in Europa en Amerika. NH Hotel Group exploiteert meer dan 360 hotels. Sinds 2019 werkt de onderneming samen met Minor Hotels aan de integratie van hun hotelmerken onder één overkoepelend bedrijfsmerk met aanwezigheid in meer dan vijftig landen over de hele wereld. Samen bezitten de twee concerns een portfolio van ruim 500 hotels, opgebouwd rond acht merken: NH Hotels, NH Collection, nhow, Tivoli, Anantara, Avani, Elewana en Oaks.

Over Spoedtest.nl

Spoedtest.nl faciliteert toegankelijke, betrouwbare en snelle coronatesten, door gecertificeerde medewerkers volgens de standaarden van het RIVM en de Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd. Dit gebeurt vanuit een van de 70+ vestigingen van Spoedtest.nl. De uitslag van een Sneltest krijgt men binnen 30 minuten, de uitslag van een PCR-test al na enkele uren, inclusief een wereldwijd erkend reiscertificaat. De ambitie is om met 100 vestigingen een goede landelijke dekking te krijgen, waardoor iedereen binnen 20 minuten rijden bij een Spoedtest.nl locatie kan zijn. Voor meer
informatie zie www.spoedtest.nl

Vorig bericht
«
Volgend bericht
»

Gerelateerde berichten

cam

Die fraude bij testbedrijf Spoedtest? Dat bleek geen fraude te zijn

Het „sterke vermoeden” van fraude met vaccinatiebewijzen bij Spoedtest bleek ongegrond. Maar niet alles ging goed …

Meer lezen…
pcr-testuitslag met reiscertificaat

Horecaondernemer gooit roer om en verdient nu zijn brood met testen van reizigers

Rasmus Emmelkamp gooide zijn hele zakenmodel om toen zijn zes horecazaken en rederij met 25 boten verplicht moesten …

Meer lezen…
coronatest

Spoedtestwinkels duiken overal op in steden in Oost-Nederland: ‘Ideaal dat dit zo kan’

Als je wilt uitsluiten dat je corona hebt, moet je een test doen. Maar als je snel wilt zijn, of naar het …

Meer lezen…