Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Testadvies nodig? Doe de testwijzer!

Of je nu op reis gaat, een evenement wilt bezoeken of je medewerkers wilt laten testen: Je kunt voor alle situaties bij Spoedtest.nl terecht voor een coronatest, zowel mét als zonder klachten! Twijfel je over een test? Doe de testwijzer om te zien welke test bij jouw situatie past.

Let op: De inreisbeperkingen per land veranderen regelmatig. Ga je op reis? Controleer dan zelf altijd of het reisadvies nog steeds van toepassing is op jouw reis.

Voor welke situatie ben je op zoek naar een testadvies?

Vorige stap

Naar welk land ga je op reis?

Vorige stap

Heb je klachten die passen bij het coronavirus?

Dit kunnen klachten zijn als verkoudheid, koorts, hoofdpijn, vermoeidheid en/of verlies van reuk en smaak. Heb je een van deze klachten, doe dan een coronatest bij Spoedtest.nl.

Het is belangrijk om je te laten testen op het coronavirus omdat nieuwe besmettingen zo eerder gevonden kunnen worden. Zo voorkomen we dat er meer mensen besmet raken. Het advies is daarom om je te laten testen op het coronavirus als je klachten hebt die bij het coronavirus passen, zoals hoesten, keelpijn en vermoeidheid, of als je in contact bent geweest met iemand die positief is getest op het coronavirus. Daarnaast is het in sommige gevallen verplicht om je te laten testen als je bijvoorbeeld op vakantie of naar een evenement gaat.

De PCR-test is de meest gebruikte en betrouwbare test. Deze test is verplicht voor de meeste reisbestemmingen. Je ontvangt de uitslag binnen 24 uur met PCR-Economy. Met PCR-Spoed krijg je de uitslag voor 01:30 uur ’s nachts als je de test voor 12:00 uur laat afnemen. Heb je heel snel de uitslag nodig? Dan kun je ook kiezen voor de NAAT (PCR) test, waarmee je al binnen een 1 uur de uitslag krijgt.

De antigeentest is iets minder betrouwbaar dan de PCR-test en wordt daarom ook niet in elk land geaccepteerd. Wel heb je de uitslag al binnen 30 minuten, dus deze test is ideaal als je snel wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. De antigeentest is verplicht voor evenementen met meer dan 500 bezoekers.

Lees hier meer over de verschillen tussen een PCR-test en antigeen sneltest.

De regels rondom het testen en de geldigheid van het reiscertificaat worden redelijk vaak aangepast door het land van bestemming. Het is daarom belangrijk dat je dit zelf goed in de gaten houdt op de website van Nederland Wereldwijd. Mochten de regels gewijzigd zijn en je wilt je afspraak wijzigen/annuleren, dan kan dat via de link in je bevestigingsmail.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via de chatfunctie (icoon rechts onderin het scherm).

Bij een negatieve testuitslag ontvang je van ons een reiscertificaat. Daarin staat een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app.

Ja, wij testen ook op locatie. Dit is al mogelijk vanaf 1 persoon. Voor meer informatie over het testen op locatie, kan je een e-mail sturen naar b2b@spoedtest.nl.

Ps. Wij brengen standaard €200,- voorrijkosten in rekening.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Nieuw: groepsboekkorting

Ontvang tot wel 25€ korting als je met meerdere personen tegelijk boekt.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.