Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
coronatest legitimatie laten zien

Antigeen sneltest Leeuwarden

Woon je in Leeuwarden of omstreken en wil je een antigeen sneltest afnemen? Spoedtest.nl is 7 dagen in de week geopend en makkelijk te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer (mits je géén klachten hebt). Maak gemakkelijk en snel een afspraak en kom langs bij onze locatie aan de Voorstreek 21-23 in Leeuwarden!

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. Wij nemen hiervoor een uitstrijkje uit de keel en neus. Van de antigeen sneltest krijg je binnen 30 minuten een positieve of negatieve testuitslag in je e-mail, inclusief Engels reiscertificaat.

Ga je op reis? Vraag dan of deze antigeen sneltest geaccepteerd wordt in het land van jouw bestemming. Moet je een negatief PCR-test resultaat (inclusief reiscertificaat) kunnen overhandigen? Klik hier voor meer informatie over onze PCR-test in Leeuwarden.

De antigeen sneltest is iets minder gevoelig dan een PCR-test. De sneltest die wij gebruiken bij Spoedtest.nl is de Flowflex van het merk Acon Biotech en dit is een door het RIVM gevalideerde test.

Medisch team Spoedtest.nl

Antigeen sneltest voor bedrijven

Is je collega positief getest, heb je zelf klachten of wil je jouw medewerkers preventief laten testen? Maak een afspraak en kom dezelfde dag nog bij ons langs. Als particulier kost een sneltest €39,95 per persoon.  Kom je als bedrijf, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij jouw medewerkers laten testen op het nieuwe coronavirus? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij, zonder voorrijkosten, bij je op locatie testen. Of je kiest ervoor om vouchers uit te geven, zodat jouw medewerkers zelf naar de dichtstbijzijnde locatie van Spoedtest.nl kan. 

Stuur voor meer informatie een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl of vul onderstaand contactformulier in. 

Testen op locatie

Ben u op zoek naar overige testen of benieuwd naar onze opties omtrent 'testen op locatie'? Vul dan onderstaand formulier in. 7 dagen per week beantwoorden wij uw aanvragen. Vul uw gegevens in en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.