Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
antigeen sneltest

Antigeen sneltest Haarlem

Wil je snel weten of je corona hebt? Kom dan langs voor een antigeen sneltest op onze locatie aan de Kleine Houtstraat 40 in het centrum van Haarlem (geopend van 07:00 tot 21:00 uur) of op de Izaäk Enschedéweg 20 bij Spaarnwoude (geopend van 07:00 tot 13:00 uur). Boek je afspraak gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl!

Boek nu

Medisch team Spoedtest.nl

Hoe kom ik bij de locatie in Haarlem?

Onze testlocatie aan de Kleine Houtstraat 40 in Haarlem is gemakkelijk te bereiken. Het is ongeveer 16 minuten lopen vanaf treinstation Haarlem. Als je de bus neemt stap je uit bij de halte Turfmarkt en loop in 2 minuten naar de locatie. Maak alleen gebruik van het openbaar vervoer als je géén klachten hebt. Kom je met de auto of de fiets? Ook dat is geen enkel probleem. Reserveer nu online een afspraak!

De locatie op de Izaäk Enschedéweg 20 in Haarlem is ook makkelijk bereikbaar. Er is parkeergelegenheid voor de deur. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf treinstation Haarlem Spaarnwoude is het ongeveer 14 minuten lopen. Kom alleen met het ov als je klachtenvrij bent!

teststaafjes voor COVID-test

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. De antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt de uitslag binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail inclusief certificaat in het Engels.

Wil je gaan reizen? Ga dan zelf na bij jouw luchtvaartmaatschappij of deze geaccepteerd wordt in jouw land van bestemming. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test, maar heeft alsnog een specificiteit van 99,5% en een sensitiviteit van 97,1%. De sneltest die wij gebruiken bij Spoedtest.nl is de Flowflex van het merk Acon Biotech en dit is een door het RIVM gevalideerde test. Ga voor meer informatie naar de website van het RIVM.

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Antigeen sneltest voor bedrijven

Is je collega positief getest of heb je zelf klachten? Kom dezelfde dag nog bij ons langs en laat je testen. Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je vaak al op dezelfde dag nog terecht. Als particulier kost een sneltest €39,95 per persoon.  Kom je als bedrijf, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij je medewerkers laten testen op het coronavirus? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij, zonder voorrijkosten, bij je op locatie testen. Stuur een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl of vul onderstaand contactformulier in. 

Testen op locatie

Ben u op zoek naar overige testen of benieuwd naar onze opties omtrent 'testen op locatie'? Vul dan onderstaand formulier in.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.