Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Snelle coronatest

Wil je een snelle coronatest doen? Boek dan je coronatest bij Spoedtest.nl. Je krijgt de uitslag van een sneltest en NAAT (PCR) Test al binnen 30 minuten gemaild, inclusief reiscertificaat. De uitslag van een PCR-Economy test heb je binnen 24 uur. De uitslag van een PCR-Spoed test heb je rond 01:30 uur ’s nachts als je deze vóór 12:00 uur hebt laten afnemen. Dus moet je binnenkort reizen en heb je een reiscertificaat nodig? Of werk je bijvoorbeeld op kantoor en wil je snel weten of je besmet bent met het coronavirus? Boek dan een coronatest bij Spoedtest.nl!

Boek nu

coronatest afnemen

Welke test is voor mij?

De PCR-test is de meest gebruikte en betrouwbare test en wordt vooral gebruikt wanneer je moet reizen. Deze test zegt iets over of je op het moment van testen corona in je keel of neus hebt. Je ontvangt een internationaal reiscertificaat in het Engels en hebt de uitslag binnen 24 uur. De sneltest toont antigenen aan en wordt afgenomen door middel van een slijmafname uit de neus. Deze test is iets minder betrouwbaar dan de PCR-test. Je ontvangt een certificaat in het Engels en je hebt de uitslag binnen 30 minuten.

Privé: Antigeen sneltest

€ 29,95 - € 49,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Last Minute

€ 139,95 - € 159,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test!

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Economy

€ 69,95 - € 89,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 12 uur
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

testbuisjes coronatest

Waarom heb ik een coronatest nodig?

Als je klachten hebt, in nauw contact bent geweest met iemand die positief is getest of omdat je gewoon zeker wilt weten dat je het virus niet bij je draagt, dan kan je je altijd bij ons komen laten testen. Je kan zowel een sneltest als een PCR-test laten doen. Ga je reizen? Dan is de kans groot dat je een PCR-test moet afnemen in verband met het benodigde reiscertificaat. Deze moet je tegenwoordig vaak laten zien bij de douane om toegelaten te worden op je vlucht. Check dit van tevoren op de website van Nederland Wereldwijd.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.