Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
coronatest inclusief reiscertificaat

PCR-test Vietnam

Laatst geüpdatet op: 10-11-2021
In Vietnam geldt momenteel een algemeen inreisverbod voor bijna alle buitenlandse reizigers. Moet je toch naar Vietnam afreizen? Check dan van tevoren op de website van de Rijksoverheid of je voldoet aan de eisen van toelating. Voor de zekerheid kun je voorafgaand aan je reis naar Vietnam een PCR-test doen. Boek deze gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl!

Boek nu

coronatest legitimatie laten zien

Wie mag naar Vietnam reizen?

In verband met het coronavirus worden in Vietnam alleen nog de volgende reizigers toegelaten: diplomaten, investeerders, experts, hooggekwalificeerde werknemers, managers en hun familieleden, internationale studenten en buitenlandse familieleden van Vietnamese staatsburgers.

Bij aankomst in Vietnam krijg je direct een PCR-test en moet je verplicht 14 dagen in quarantaine in een door de overheid aangewezen hotel. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Daarna volgen nog 14 dagen thuisquarantaine. Tijdens deze 4 weken moet je regelmatig een coronatest doen.

Houd de website van de Rijksoverheid goed in de gaten aangezien de regels regelmatig wijzigen.

Jongen met mondkapje gaat coronatestlocatie binnen

Wat is de PCR-test?

De PCR-test (polymerase chain reaction test) is de meest gebruikte en betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat ontvangt. De test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een slijmafname uit de keel en de neus. De slijmafname sturen we naar ons ISO-gecertificeerde lab, waar wij werken met de snelste machine van Europa. Je kunt bij Spoedtest.nl ook kiezen voor een PCR-Speekseltest. Hierbij doen we geen slijmafname uit de keel en neus, maar dien je in een buisje te spugen. De betrouwbaarheid van deze test is vergelijkbaar met de nasale PCR-test.

Boek nu

Paspoort laten zien bij coronatest afspraak

Verschil Spoedtest.nl en de GGD

Zowel bij de GGD als bij Spoedtest.nl word je getest met behulp van een PCR-test. Deze test is door het RIVM goedgekeurd. Het verschil zit dus niet in de coronatest zelf, maar in het benodigde reiscertificaat. Bij Spoedtest.nl ontvang je namelijk een internationaal reiscertificaat dat je nodig hebt voor jouw reis, naast jouw testuitslag. De GGD levert geen reiscertificaat, maar alleen een positieve of negatieve uitslag.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.