Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Meest gekozen!

Privé: NAAT PCR – Spoed

€ 89,95 - € 109,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 4 uur
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Last Minute

€ 139,95 - € 159,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test!

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: Antigeen sneltest

€ 29,95 - € 49,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

 • Kleurcode: Geel (let op, er zijn risico’s)
 • Coronatest verplicht? Ja, voor reizigers vanaf 16 jaar (voor Dubai vanaf 12 jaar) zonder vaccinatie- of herstelbewijs. Alleen een PCR-test is toegestaan. Deze moet binnen 48 uur voor vertrek zijn afgenomen.
 • Vaccinatie verplicht? Nee.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 22-08-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

pcr-testuitslag met reiscertificaat

PCR-test Verenigde Arabische Emiraten

Laatst geüpdatet op: 22-08-2022
Als je naar de Verenigde Arabische Emiraten reist, moet je een negatieve PCR-test laten zien die maximaal 48 uur voor vertrek is afgenomen. Ben je volledig gevaccineerd en/of heb je een herstelbewijs? Dan hoef je geen test te doen.
Een PCR-test voor de Verenigde Arabische Emiraten boek je gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek de PCR-test voor de Verenigde Arabische Emiraten

testlocatie coronatest

Wat is een PCR-test?

De PCR-test (polymerase chain reaction test) is de meest gebruikte en betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat krijgt. De test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een slijmafname uit de keel en de neus. De slijmafname wordt bij ons op de testlocatie verwerkt.

Boek de PCR-test voor de Verenigde Arabische Emiraten

Aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten

Er gelden verschillende inreisbeperkingen voor de Verenigde Arabische Emiraten. Dit is onder andere afhankelijk van het land waar je vandaan reist en de luchthaven waar je naartoe vliegt (Abu Dhabi of Dubai). Voor zowel Dubai als Abu Dhabi heb je een coronabewijs nodig, waarmee je aantoont dat je negatief bent getest, een herstelbewijs hebt of volledig bent gevaccineerd. Kijk op de website van de overheid van de Verenigde Arabische Emiraten voor de meest volledige en actuele maatregelen.

Algemene coronamaatregelen

De overheid heeft een aantal maatregelen genomen om het coronavirus te beperken. Zo moet er 2 meter afstand worden gehouden van elkaar (in Dubai 1 meter) en is het dragen van een mondkapje verplicht. Alleen kinderen jonger dan 6 jaar en mensen (met een beperking) die door het dragen van een mondkapje minder goed kunnen ademen of communiceren, hoeven geen mondkapje te dragen.

De meeste openbare gelegenheden zijn geopend, maar er gelden wel capaciteitsbeperkingen. Dit geldt voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, winkels, stranden en gebedshuizen. In horecagelegenheden is het ook verplicht om 2 meter afstand tot elkaar te houden. Een mondkapje hoef je daar alleen bij aankomst en vertrek te dragen.

Het is belangrijk om je echt aan deze regels te houden. Bij overtredingen kunnen zeer hoge boetes worden opgelegd.

Coronamaatregelen voor Abu Dhabi

In Abu Dhabi heb je een testbewijs nodig om openbare plekken te bezoeken. Het advies is om de Alhosn-app te downloaden. Hiermee laat je zien dat je de groene status hebt. Om de groene status te behouden moet je als je gevaccineerd bent elke 14 dagen een PCR-test doen. Als je niet gevaccineerd bent moet je elke 48 uur een PCR-test doen. Kijk voor een overzicht van testlocaties op de website van de overheid van de Verenigde Arabische Emiraten.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.