Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
pcr-testuitslag met reiscertificaat

PCR-test Sri Lanka

Laatst geüpdatet op: 01-12-2021
Voor Sri Lanka geldt kleurcode oranje. Als je een noodzakelijke reis naar Sri Lanka moet maken, dan is iedereen vanaf 2 jaar oud verplicht om maximaal 72 uur voor je vlucht een PCR-test te doen. Dit geldt ook als je bent gevaccineerd. Boek de PCR-test voor je reis naar Sri Lanka gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu

Testlocatie afspraak

Inreisbeperkingen Sri Lanka

Alle buitenlandse reizigers hebben toestemming nodig om Sri Lanka in te mogen reizen. Je hebt een visum nodig dat je hier digitaal kunt opvragen. Iedereen vanaf 2 jaar oud moet een negatieve PCR-test kunnen laten zien bij aankomst op Sri Lanka. Deze mag maximaal 72 voor vertrek zijn afgenomen. Ben je herstellende van het nieuwe coronavirus, dan moet je een negatief resultaat van een antigeen sneltest laten zien die niet ouder dan 48 uur is. Daarnaast vul je een gezondheidsverklaring in.

Kijk voor een overzicht van de actuele inreisbeperkingen op de website van de overheid van Sri Lanka.

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een PCR-test?

De PCR-test (polymerase chain reaction test) is de meest gebruikte en betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat ontvangt. De test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een slijmafname uit de keel en de neus. De slijmafname sturen we naar ons ISO-gecertificeerde lab, waar wij werken met de snelste machine van Europa. Je kunt bij Spoedtest.nl ook kiezen voor een PCR-Speekseltest. Hierbij doen we geen slijmafname uit de keel en neus, maar dien je in een buisje te spugen. De betrouwbaarheid van deze test is vergelijkbaar met de nasale PCR-test.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 24 uur
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
 • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Hoe verschilt Spoedtest.nl van de GGD?

Wanneer je je laat testen bij de GGD krijg je enkel de uitslag van de test maar geen internationaal reiscertificaat. Dit certificaat ontvang je wel bij Spoedtest.nl.

Voor welke tests kan ik terecht bij Spoedtest.nl?

Bij Spoedtest.nl kun je terecht voor twee soorten testen:

 • De PCR-test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus door middel van een uitstrijkje uit de keel en neus, of door een speekselmonster. Onze PCR-test wordt verwerkt door een ISO-gecertificeerd laboratorium volgens de richtlijnen van het RIVM. Bij de test ontvang je een wereldwijd geaccepteerd reiscertificaat. Voor de PCR-test heb je de keuze uit PCR-Economy (uitslag binnen 24 uur), PCR-Spoed (uitslag rond 01:30 uur ’s nachts als je de test vóór 14:00 uur hebt laten afnemen) en de NAAT (PCR) Test – Last minute (uitslag binnen een halfuur).
 • De antigeen sneltest toont binnen 15 minuten antigenen van het SARS-CoV-2 virus aan en de uitslag krijg je binnen 30 minuten. Onze sneltest is CE-gecertificeerd en betrouwbaar bevonden door het RIVM. De uitslag komt samen met een reiscertificaat in het Engels. Controleer zelf zorgvuldig of jouw land van bestemming de sneltest accepteert. Dit is je eigen verantwoordelijkheid.

Lees hier meer over de verschillen tussen een PCR-test en antigeen sneltest.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.