Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 24 uur
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

 • Kleurcode: Oranje (Alleen noodzakelijke reizen)
 • Coronatest verplicht? Ja, vanaf 12 jaar, behalve voor reizigers die volledig gevaccineerd zijn. Een PCR-test (max. 72 uur voor vertrek) of een antigeentest (max. 48 uur voor vertrek) is toegestaan.
 • Vaccinatie verplicht? Nee.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 17-05-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

pcr-testuitslag met reiscertificaat

PCR-test Sri Lanka

Laatst geüpdatet op: 17-05-2022
Voor Sri Lanka geldt kleurcode oranje. Als je naar Sri Lanka reist, heb je een negatieve uitslag van een PCR-test of antigeen sneltest nodig. Dit geldt niet als je volledig gevaccineerd bent. Boek je PCR-test of antigeensneltest voor Sri Lanka gemakkelijk en snel op Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu je PCR-test voor Sri Lanka

Testlocatie afspraak

Inreisbeperkingen Sri Lanka

Alle buitenlandse reizigers hebben toestemming nodig om Sri Lanka in te mogen reizen. Je hebt een visum nodig dat je hier digitaal kunt opvragen en je moet een gezondheidsverklaring invullen. Daarnaast moet je een Sri-Lankaase COVID-19-verzekering afsluiten. Verder moet je binnen 72 uur voor vertrek negatief zijn getest met een PCR-test, of binnen 48 uur voor vertrek negatief zijn getest met een antigeentest. Ben je volledig gevaccineerd? Dan hoef je geen test te doen.

Kijk voor een overzicht van de actuele inreisbeperkingen op de website van de overheid van Sri Lanka.

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een PCR-test?

De PCR-test (polymerase chain reaction test) is de meest gebruikte en betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat ontvangt. De test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een slijmafname uit de keel en de neus. De slijmafname sturen we naar ons ISO-gecertificeerde lab, waar wij werken met de snelste machine van Europa.

Boek nu je PCR-test voor Sri Lanka

Hoe verschilt Spoedtest.nl van de GGD?

Wanneer je je laat testen bij de GGD krijg je enkel de uitslag van de test maar geen internationaal reiscertificaat. Dit certificaat ontvang je wel bij Spoedtest.nl.

Voor welke tests kan ik terecht bij Spoedtest.nl?

Bij Spoedtest.nl kun je terecht voor twee soorten testen:

 • De PCR-test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus door middel van een uitstrijkje uit de keel en neus. Onze PCR-test wordt verwerkt door een ISO-gecertificeerd laboratorium volgens de richtlijnen van het RIVM. Bij de test ontvang je een wereldwijd geaccepteerd reiscertificaat. Voor de PCR-test heb je de keuze uit PCR-Economy (uitslag binnen 24 uur), PCR-Spoed (uitslag rond 01:30 uur ‘s nachts als je de test vóór 12:00 uur hebt laten afnemen) en de NAAT (PCR) Test – Last minute (uitslag binnen een halfuur).
 • De antigeen sneltest toont binnen 15 minuten antigenen van het SARS-CoV-2 virus aan en de uitslag krijg je binnen 30 minuten. Onze sneltest is CE-gecertificeerd en betrouwbaar bevonden door het RIVM. De uitslag komt samen met een reiscertificaat in het Engels. Controleer zelf zorgvuldig of jouw land van bestemming de sneltest accepteert. Dit is je eigen verantwoordelijkheid.

Lees hier meer over de verschillen tussen een PCR-test en antigeen sneltest.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.